in

Δεν είναι ανέκδοτο: Ο παλαιστής που έπινε 100 μπύρες για προθέρμανση και έσπασε το…

Ο τεράστιος παλαιστής που έπινε 100 μπύρες για προθέρμανση και έσπασε το ρεκόρ Γκίνες. Ύψος 225 cm Βάρος 255 kg
Δεν είναι ανέκδοτο

Ο κατά κόσμον Αντρέ Ρενέ Ρουσιμόφ (1946-1993) γνωστός ως «Αντρέ ο Γίγαντας», ήταν ένας διεθνής αστέρας της πάλης και ηθοποιός, ενώ ανεπισήμως διατηρούσε και τον τίτλο του «πιο μεθυσμένου ανθρώπου στον πλανήτη».
Ο μεγαλύτερος πότης στην ιστορία της ανθρωπότητας είχε πιει μέσα σε μόλις 6 ώρες 119 μπύρες, δηλαδή 1 μπύρα κάθε 3 λεπτά…για 6 σερί ώρες, σπάζοντας το ρεκόρ Γκίνες, που μέχρι σήμερα κανείς δεν έχει καταφέρει να ξεπεράσει!
Ο Αντρέ έπασχε από…
Μεγαλακρία και σε αυτό οφείλεται το μέγεθός του, για το οποίο πήρε τον χαρακτηρισμό από τους φιλάθλους της πάλης, ως το ‘Όγδοο θαύμα του κόσμου’.
εννήθηκε στη Γκρενόμπλ της Γαλλίας, ενώ οι γονείς του είχαν καταγωγή από την Βουλγαρία και την Πολωνία. Το πρόβλημα με τον γιγαντισμό, το αντιλήφθηκε στα 12 του χρόνια, όταν είχε φτάσει 1,90 μέτρα ύψος με 110 κιλά. Στο σχολείο τον πήγαινε ένας οικογενειακός φίλος, μιας και δεν χωρούσε στο σχολικό λεωφορείο. Ήταν καλός μαθητής, αλλά δεν τελείωσε τις σπουδές του, αφού θεωρούσε πως για τη δουλειά του αγρότη που θα έκανε δεν χρειαζόταν να σπουδάσει. Η δουλειά αυτή όμως και στην συνέχεια σε εργοστάσιο, δεν τον ικανοποίησε ποτέ. Ο Ρουσιμόφ είχε μια κόρη γεννημένη το 1979 με το όνομα Ρόμπιν Κρίστενσεν Ρουσιμόφ
Το πρόβλημα με τον γιγαντισμό προκάλεσε πολλά προβλήματα στον Αντρέ, κατά την διάρκεια της ζωής του. Ήδη από τα τέλη της δεκαετίας του 80′, είχε αρχίσει η καταστροφή του σώματός του. Αρχικά είχε πόνους στα άκρα του και αργότερα η καρδιά του, δυσκολευόταν να μεταφέρει το αίμα σε όλα τα σημεία του σώματός του. Πέθανε στον ύπνο του, από καρδιακή επιπλοκή στις 27 Ιανουαρίου του 1993.

Follow Koolnews.gr στο Google News
Διαφήμιση

Σχέσεις: Όσο μεγαλώνεις τόσο Λιγότερους Φίλους θα έχεις Δίπλα σου!

Γυναίκα: Ποια Γυναίκα είναι πιο Ελκυστική;