in

Όταν η Έμμα Γουάτσον πόζαρε με την…Ερμιόνη των Harry Potter

Οι παλιές αγάπες δεν ξεπερνιούνται εύκολα. Ακόμα και όταν πρόκειται για ρόλους.

Η Έμμα Σάρλοτ Ντουέρ Γουάτσον είναι Αγγλίδα ηθοποιός, μοντέλο και ακτιβίστρια. Έγινε γνωστή με τον ρόλο της ως Ερμιόνη Γκρέιντζερ στη σειρά των ταινιων Χάρι Πότερ.Κέρδισε το ρόλο της Γκρέιντζερ σε ηλικία εννέα ετών, έχοντας προηγουμένως συμμετάσχει μόνο σε σχολικά θεατρικά έργα.

Πέρασαν αρκετά χρόνια από την τελευταία φορά που η Έμμα Γουάτσον αποχαιρέτησε τον χαρακτήρα που την έκανε διάσημη στο κοινό. Φαίνεται όμως πως η νεαρή ηθοποιός δεν μπορεί να ξεπεράσει εύκολα αυτό τον ρόλο.

Διαφήμιση

Η Έμμα Γουάτσον βρέθηκε στα στούντιο της Warner Brothers και στο Making Of Harry Potter και αντίκρισε ένα κέρινο ομοίωμα της Ερμιόνης Γκρέιντζερ, που φυσικά δεν μπόρεσε να αντισταθεί στο να μην ποζάρει.

Η σταρ του Bling Ring στάθηκε μπροστά από το ομοίωμα και μοιράστηκε την φωτογραφία με τους φανς της στο Twitter, κάνοντας τους μια όμορφη έκπληξη που δεν την περίμεναν.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αλεξάνδρα Ευσταθίου

Η Αλεξάνδρα αγαπά τη μόδα, παρακολουθεί τα gossip και λατρευει την τηλεόραση. Έχει σπουδάσει διακόσμηση και είναι η επιτομή του ανήσυχου πνεύματος. Με λίγα λόγια Καλλιτεχνάρα. Στείλτε μου email στο [email protected]

Διαφήμιση
Παπαριζου ελενα

ΕΛΕΝΑ ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ: Το γυμvό στήθoς της πριν «τουμπανέψει». Φωτογραφία δωράκι από το αρχείο του koolnews

Προσοχή δραπέτης: Το στήθoς της Κριστίν Τέιγκεν προσπαθεί να μας συστηθεί