in

Δεν μπαίνεις ούτε με τη Μόνικα Μπελούτσι: Έτσι θα φας πόρτα σε Club. Ο απόλυτος οδηγός

Οι ωραιότερες βραδινές ιστορίες περιλαμβάνουν μια πόρτα σε κλαμπ και αν ψάχνεις πως να το πετύχεις ακολούθα το manual που σου δίνουμε απλόχερα.

Θα σου περιγράψουμε ένα σκηνικό που το έχει ζήσει το 90% του ανδρικού πληθυσμού και κυρίως αυτοί που είναι άνω των 40 ετών που έζησαν  ως νέοι τις χρυσές εποχές της διασκέδασης  με τα clubs και τα μπουζούκια να λειτουργούν επτά ημέρες την εβδομάδα  και “η πόρτα” να ήταν  το βασικό εμπόδιο προς τη διασκέδαση μέχρι το πρωί.

Το Story έχει ως εξής:

Διαφήμιση

Βρίσκεστε αντροπαρέα σε ένα σπίτι, ψάχνετε να δείτε τι θα κάνετε το βράδυ και κάποιος ρίχνει την γιόλο ιδέα για κλαμπ. Σιγά σιγά ψήνεστε όλοι μεταξύ σας, ετοιμάζεστε και ξεκινάτε για να πάτε. Μετά από λίγη ώρα είστε όλοι μπροστά στην είσοδο του κλαμπ και ακούτε την ερώτηση: Πόσοι είστε; «Εμείς οι 5» απαντάτε.

«Συγγνώμη παιδιά, δεν γίνεται να μπείτε» σας λέει το παιδί στην πόρτα και η βραδιά έχει ολοκληρωθεί πριν καν αρχίσει. Κοιτιέστε, γελάτε και νιώθετε ότι ήταν πολύ καλύτερα από το να μπαίνατε στο κλαμπ.

Άντρας δίχως μία τουλάχιστον ιστορία με πόρτα σε κάποιο κλαμπ, δεν έχει να μοιραστεί πολλές εμπειρίες. Ο άντρας μετριέται στις αποτυχίες και στο πως τις αντιμετωπίζει. Η πόρτα στο κλαμπ είναι highlight στο βιογραφικό σου και υπάρχουν κάποιες κλασσικές πατέντες για να την πετύχεις. Γιατί όσο κι αν σου φαίνεται παράξενο, δεν είναι και τόσο σιγουράκι ότι θα σου ρίξει Χ ο πορτιέρης, αν είστε απλώς μια παρέα με «κοντάρια».

Οι μεγάλες αντροπαρέες χωρίς ίχνος θηλυκού είναι μια καλή αρχή, αλλά χρειάζεται και…

1. Ντύσιμο εντελώς άσχετο με το κλαμπ. Αν είναι καλοκαίρι είναι ακόμα πιο δύσκολο, γιατί θα δεις σε μαγαζί μέχρι και άνθρωπο με φανέλα ποδοσφαιρικής ομάδας. Το φθινοπωροχειμώνα πάντως αν φοράς ένα φούτερ και μια φόρμα, δεν θα βρεις μαγαζί που να σε αφήσει να περάσεις. Εκτός κι αν συνοδεύεις 3-4 κοπέλες. Για το καλοκαίρι η πιο safe επιλογή είναι βερμούδα από αυτές τις ολντσκουλ που είχαν και κορδονάκια στο τέλος για να σφίγγουν, ποδοσφαιρικό παπούτσι

2. Να μην έχεις τίποτα το extreme. Τα κλαμπ κυνηγάνε πρώτα να έχουν άπειρες γυναίκες και μετά το diversity. Θέλουν πράγματα μη συνηθισμένα. Αν π.χ. έχεις το μαλλί του Μέσι θα σε βάλουν μέσα. Όσο πιο «συντηρητικός» είσαι τόσο πιο πιθανό να τους περάσεις αδιάφορος.

3. Κάνε λίγο το μαγκάκο στην είσοδο. Αγνόησε τους τύπους που είναι εκεί και κάνε πως μπαίνεις μέσα. Θα σε σταματήσουν. Μόλις το κάνουν, θα γυρίσεις και τους πεις: «Με ποιο δικαίωμα μου εμποδίζετε την είσοδο;». Συγχαρητήρια, μόλις κέρδισες την πόρτα σου.

4. Ακόμα και ένα θηλυκό να υπάρχει, διακινδυνεύει το σχέδιο της αποτυχίας. Για να καταλάβεις πόση δύναμη έχει η γυναίκα, ακόμα κι αν είστε 5-6 άντρες, αν υπάρχει έστω κι ένα θηλυκό μαζί σας, το παιδί στην πόρτα θα το σεβαστεί και θα σας δώσει το πάσο. Οπότε μακριά από γυναίκες για αυτό το βράδυ. Α, και μην σκεφτείς να μπείτε μέσα σπαστά. Πιθανόν θα το καταφέρεις. Δεν το θες αυτό.

5. Να είσαι στο εξωτερικό. Σε αντίθεση με την Ελλάδα που τους τουρίστες τους βάζουν στο μαγαζί ακόμα κι αν έχουν να πλυθούν μια βδομάδα, έξω αν δεν υπάρχει παρουσία θηλυκού, δεν πα να έχεις βάλει δέκα κιλά κολόνια, σακάκι, πουκάμισο και μοκασίνι; Πόρτα θα φας

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση

Λίντσεϊ Πέλας: Θα χάσεις το μπούσουλα – Selfie φωτογραφία με μαγιό, φόρεμα, εσώρουχα και τόπλες σου συστήνει τα κάλλη της

Η αγάπη νίκησε: Τους χώρισαν μετά απο 62 χρόνια αλλά βρήκαν τον τρόπο – Viral φωτογραφία