in

Η αγάπη νίκησε: Τους χώρισαν μετά απο 62 χρόνια αλλά βρήκαν τον τρόπο – Viral φωτογραφία

Ένα ζευγάρι αποφάσισε να πάει σε οίκο ευγηρίας, αλλά είχαν την ατυχία να τους βάλουν σε άλλα μέρη και να χωρίσουν μετά από 62 χρόνια μαζί.
Πώς είναι να σε χωρίζουν μετά από 62 χρόνια;

Ο Wolf και η Annita γνωρίστηκαν πριν από 62 χρόνια και από τότε δεν έπαψαν να είναι μαζί. Τα χρόνια πέρασαν κι επειδή και οι δύο θα χρειάζονταν συνεχή βοήθεια μέσα στην ημέρα, με τον Wolf να έχει λέμφωμα και να πάσχει από γεροντική άνοια, τα παιδιά τους αποφάσισαν να τους πάνε σε έναν οίκο ευγηρίας.

Έκαναν τις αιτήσεις στο κράτος και περίμεναν τις απαντήσεις. Όταν αυτές ήρθαν, είδαν ότι ο Wolf και η Annita από το Surrey της Βρετανίας δεν θα ήταν στον ίδιο οίκο.

Διαφήμιση

Μέσα σε 62 χρόνια δεν κατάφερε να τους χωρίσει ποτέ και κανείς, ώσπου το κράτος έκανε το θαύμα του και έβαλε χωριστά το ζευγάρι. Οι δυο τους βγήκαν από μια συνήθεια, από αυτό που αγαπούσαν στη ζωή τους και έπαιρναν μόνο μικρές δόσεις, όταν η εγγονή τους Ashley Kaila μετέφερε την 81χρονη Annita από τον δικό της οίκο σε αυτόν του 83χρονου Wolf και κάθε φορά που έπρεπε να φύγει, οι δυο τους αγκαλιάζονται και δακρύζουν.
Για 8 μήνες βρίσκοναν κάθε δύο μέρες, όμως η κόρη τους προσπάθησε σε αυτό το διάστημα να μπορέσει να τους βάλει στον ίδιο οίκο.

Η Ashley πόσταρε τη φωτογραφία στο Facebook της και ζητάει τη βοήθεια των φίλων της για να μπορέσει να τους βάλει μαζί, μιας και εκτός από το ψυχολογικό ζήτημα που έχουν εκείνοι, υπάρχει και η ανάγκη να είναι μαζί τώρα που έχουν τόσο σοβαρά προβλήματα υγείας.

Η φωτογραφία τους που δημοσίευσεκατάφερε να πείσει τους υπεύθυνους να ξεπεράσουν τη γραφειοκρατία
Η ΑΓΑΠΗ ΝΙΚΗΣΕ

Follow Koolnews.gr στο Google News
Διαφήμιση

Δεν μπαίνεις ούτε με τη Μόνικα Μπελούτσι: Έτσι θα φας πόρτα σε Club. Ο απόλυτος οδηγός

Σταματίνα Τσιμτσιλή: ΤΟΥΜΠΑΝΟ – Με μαγιό στο καρεκλάκι και το μπούστο βγάζει μάτια – Φωτογραφία