in

Κρυπτονόμισμα π: Μη χάνεις χρόνο. ΠΑΡΕ ΤΩΡΑ τις πιθανότητες σου για πολλά $$$ γιατι…

Κρυπτονόμισμα

Το πάρτυ μπορεί και να ξεκινήσει σύντομα και να μην έχεις πρόσκληση.
Ζουμε στην εποχή των κρυπτονομισμάτων και του Blockchain και όποιος δε το βλέπει απλά δεν έχει τις γνώσεις οχι να το καταλάβει αλλά να διαβάσει τις εξελίξεις!
Και οι εξελίξεις είναι εδώ και είμαστε μέρος τους!
Απο εδώ σας παρουσιάσαμε το κρυπτονόμισμα π και σχεδον 2000 κόσμος έκανε την εγγραφή του και άρχισε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ την εξόρυξη νομισμάτων από το κινητό του!
Και αν πριν 1 μήνα οι χρήστες ήταν 1.000.000 έγιναν ήδη 2.500.000 κα το δίκτυο απαίτησε πόρους! Περισσ΄τεροι σερβερς αλλά και επίσπευση των εξελίξεων για το επόμενο βήμα!
Αποτέλεσμα και της αποδοχής του κόσμου είναι οι δημιουργοί να ανακοινώσουν τελικά οτι μολις οι χρήστες γινουν 10.εκ τοτε μπορεί και να σταματήσει η εξόρυξη του νομίσματος και φυσικά να τρέξουν ολα πιο γρήγορα!
Μπορει απλά να γινει μείωση του ρυθμου παραγωγης στο μισό!
Οσοι ασχολούμαστε με τα κρυπτονομίσματα περιμένουμε μια μεγαλη ανοδο που θα τα συμπαρασύρει όλα προς τα πανω για 2 λόγους!
1) Οτι τι Bitcoin τους εόμενους μήνες θα κανει Halving και απο 1800 νομίσματα που βγαίνουν την ημέρα θα βγαινουν 900 μόνο!
Αυτο γίνεται κάθε 4 χρόνια και σκεφθειτε το εξης!
1800 νομίσματα επι 8000 που εχει περίπου σήμερα το 1 μπιτκοιν αυτο σημαίνει ότι μπαινουν στην αγορα 16.000.000 ευρω καθε μερα για να διατηρεί την τιμή του το νόμισμα. Οταν γινει το Μαιο πιο δυσεύρετο τι θα γίνει; Πολυ πιθανα και να ανέβει αφου νομος της αγοράς ειναι οταν η ζήτηση ειναι μεγαλύτερη η τιμή να ανεβαίνει!
2)Ο πιο σημαντικός λόγος όμως είναι οι Ολυμπιακοί του Τοκιο οπου ανθρωποι απο 200+ χωρες θα βρεθουν στο ιδιο μερος με διαφορετικα fiat νομίσματα και θα πρέεπι να κανουν συναλλαγες με το Ιαπωνέζικο νόμισμα!
Ξερουμε ηδη οτι θα στηθουν ATM κρυπτονομισματων και όλοι περιμένουν να υπαρχει τεράστιος όγκος συναλλαγών μεσω ηλεκτρονικών πορτοφολιών και κρυπτονομισμάτων
Ο κόσμος μετα την ολυμπιάδα μπορεί και να είναι άλλος! Να το θυμάστε αυτο!
Οπότε οταν σου δινουν την ευκαιρια να παρεις ΔΩΡΕΑΝ ΚΡΥΠΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΑ απλά την παίρνεις και ριχνεις τη ζαριά σου!
ΠΑΡΕ ΤΩΡΑ ΔΩΡΕΑΝ ΚΡΥΠΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΑ ΠΙ
ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Follow Koolnews.gr στο Google News
Διαφήμιση

Δείτε πώς είναι ΣΗΜΕΡΑ ο Τάκης ο Raver. Έγινε ΚΥΡΙΛΕ!

Θεσσαλονίκη: Βασάνισαν και σκότωσαν τον γάτο του αντιδημάρχου