in

Δάκρυσε και ο Θεός: Λύγισε μπροστά στην κάμερα μητέρα παιδιού που παλεύει με τον καρκίνο – «Λένε, θα γίνω καλά;»

Παιδικός καρκίνος: Οι εξομολογήσεις μαμάδων για τον δύσκολο αγώνα

Διαφήμιση

Μαμάδες με παιδιά που παλεύουν με τον καρκίνο μιλούν στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» για τον γολγοθά που ανεβαίνουν και συγκινούν με τις μαρτυρίες τους.

Η Ρόη Παπαϊωάννου και η 9χρονη κόρη της, Εύα, δίνουν μία δύσκολη μάχη εδώ και ένα μήνα.

Το κοριτσάκι διαγνώστηκε με λέμφωμα Hodgkin και η οικογένεια μετακόμισε από την Λειβαδιά στην Αθήνα και βρήκε φιλοξενία στο Σύλλογο Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα» και η Εύα ξεκίνησε αμέσως θεραπεία.

«Προσπαθούμε να είμαστε αισιόδοξοι για να στηρίξουμε τα παιδιά μας, το αύριό μας. Στα μάτια σε κοιτάζουν τα παιδιά και λένε “θα γίνω καλά;”», ανέφερε η Ρόη και ξέσπασε σε κλάματα.

Δάκρυσε και ο Θεός: Λύγισε μπροστά στην κάμερα μητέρα παιδιού που παλεύει με τον καρκίνο – «Λένε, θα γίνω καλά;»

Το σοκ ήταν μεγάλο για την Μαρία Γραμμενιάτη όταν έμαθε πως η κόρη της έχει καρκίνο:

«Όταν το έμαθα έπαθα σοκ, πίστευα ότι έχω κάνει κάποιο λάθος εγώ στο δικό μου παιδί. Την πρώτη φορά ανησυχούσε για τα μαλλιά της. Τώρα σκέφτεται την υγεία της. Θέλει να τελειώσουμε την ασθένεια και να γυρίσουμε σπίτι».

Συγκλονίζει η εξομολόγηση της Κωνσταντίνας Ζαβρά, η οποία παρακάλεσε την Παναγία να πάρει την ασθένεια από το παιδί της και να τη δώσει στην ίδια. Ο 6,5 ετών γιος της, Βλάσσης, διαγνώστηκε με λευχαιμία κατά τη διάρκεια της πρώτης καραντίνας:

«Πήγα στο εικονοστάσι, έβγαλα μια κραυγή της είπα “είσαι μάνα, πάρε αυτό που έχει και δώστο σε μένα”. Είναι δύσκολο για εμάς να τα βλέπουμε και εξίσου δύσκολο να τους δώσουμε κουράγιο».

Το πρώτο άκουσμα είναι σοκ, εκμυστηρεύτηκε η Έλενα Πουλοπούλου:

«Νιώθεις ότι πεθαίνεις εκείνη την ώρα, αλλά μετά πρέπει να προχωρήσεις. Δεν λέω “γιατί σε εμάς;”, γιατί βλέπω ότι είναι πάρα πολλά τα παιδιά που έχουν καρκίνο».

Δειτέ εδώ τις εξομολογήσεις των μαμάδων με παιδιά που έχουν καρκίνο

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αθανασία Τσέλλου

Η Αθανασία γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Ρόδο. Την άφησε στα 18 για σπουδές αλλά κάθε καλοκαίρι θα τη βρεις στο νησί. Έχει σπουδές σε marketing και αγαπά τη φωτογραφία.
Email επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Σήμερον κρεμάται επί ξύλου: ΜΑΘΕ Τι συμβολίζει η Μεγάλη Πέμπτη. Ημέρα σταύρωσης, παράκλησης και συγχώρεσης.

Μεγάλη Παρασκευή: Τι συμβολίζει; Μέρα πένθους, συγχώρεσης και «χαρμόσυνης λύπης»