in

Claydee – Como Te Llamas Ο Αλβανικής Καταγωγής Έλληνας τραγουδιστής με την διεθνή καριέρα δίνει Latin χρώμα στο φετινό μας καλοκαίρι.

Ο Claydee, ο γνωστός τραγουδιστής, producer και μοναδικός Έλληνας καλλιτέχνης που έχει ξεπεράσει συνολικά τα 600 εκατομμύρια views στο YouTube, μας παρουσίασε πριν λίγο καιρό το ολοκαίνουργιο κομμάτι του, το οποίο παραμένει σταθερά στο Top 200 του ελληνικού Shazam Chart και στα ραδιοφωνικά charts.
Το “Como Te Llamas” ζωντανεύει μέσα από άκρως ερωτικό music video που μας μεταφέρει το πάθος και την ένταση που κρύβει στους στίχους και τον ρυθμό του.
Με αυτό το κομμάτι, ο Claydee μας δίνει μια μικρή γεύση πριν από την κυκλοφορία του πρώτου ολοκληρωμένου EP του, που αναμένεται τις επόμενες εβδομάδες και θα περιέχει πολλές ενδιαφέρουσες συνεργασίες που θα συζητηθούν.
Η μουσική του “Como Te Llamas” έχει γραφτεί από τον Claydee και τον Lucian Nagy, ενώ οι στίχοι ανήκουν στον γνωστό στιχουργό των Maluma, Karol G, Prince Royce και άλλων πολλών αστέρων της latin μουσικής, Omar Koonze.
Δείτε το video:


Διαφήμιση
Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Kool Team

Διαφήμιση

Το Nana Princess ανάμεσα στα 25 καλύτερα ελληνικά ξενοδοχεία των Travelers’ Choice Awards

Η πρωτεύουσα–φάντασμα της Μιανμάρ δεν έχει… ψυχή, αλλά δεν συγκρίνεται σε χλιδή