in

Cindy Prado: Φωτογραφία – Βγάζει τα εσώρouχα, πάει για μπάνιο και κατεβάζει το μαγιό

Cindy Prado


Πού την χάνεις, πού την βρίσκεις τη Cindy Prado μόνιμα να κάνει διακοπές, Μύκονος, Σαντορίνη, Καραϊβική, κανάριες νήσους Μεσόγειος το καλοκαίρι του Βορείου ημισφαιρίου, Μπαλί και τα σχετικά όταν εμείς αυτό έχουμε χειμώνα!

Αγαπημένη συνήθεια βέβαια του μοντέλου με καταγωγή από την Κούβα είναι να φωτογραφίζεται με καuτά μαγιό και εσώpoυχα και να δημοσιεύει τις φωτογραφίες στο Instagram.

Η Cindy Prado ξέρει ότι το δυνατό της χαρτί είναι τα σωματικά της προσόντα και δε χάνει ευκαιρία να επιδεικνύει τα – ομολογουμένως πλούσια- κάλλη της στους followers της στο Instagram.

Διαφήμιση

Χαρακτηριστική της κίνηση, να βάζει τον αντίχειρα μέσα στο κορδόνι του στpιvγκ δημιουργώντας μία κίνηση στη φωτογραφία από ττην πρόθεση που έχει να θέλει να το κατεβάσει!

Στις φωτογραφίες που σας φέρνουμε από το καλοκαίρι της Prado Δεκέμβρη μήνα, από το Μπαλί της Ινδονησίας, που είναι λίγο κάτω από τον ισημερινό την πρόθεση της να τα βγάλει όλα είναι ξεκάθαρη

Δείτε και απολαύστε

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση
Λίλι Άλντριτζ

Λίλι Άλντριτζ: Είναι ανεκτίμητη αξία και στο δείχνει – Με ανυπαρκτα εσώpoυχο ποζάρει και σε στέλνει

Χάνα Φέργκιουσον: Έχει πλεόνασμα – Βάζει το μαγιό, ανοίγει τα πόδια και σου δείχνει τα πλεονάζοντα προσόντα της