in

Φωτογραφία: Άλλο επίπεδο – Η Πασκάλ Κρέιμερ τρελαίνεται να βγάζει τoπλες selfie μπροστά στον καθρέφτη


Είναι τόσες πολλές οι επιλογές στον κόσμο μας σήμερα, που αν θες να προσφέρεις κάτι το διαφορετικό, κάτι που να είναι μοναδικό, έστω και σε μικρή γεωγραφικά κλίμακα, θα πρέπει να συνδυάσεις πολλά πράγματα, να στύψεις κυριολεκτικά το μυαλό σου για να βρεις εκείνο το μικρό στοιχείο που θα σε κάνει να διαφέρεις.

Αυτό ισχύει και γενικά και ειδικά για το Instagram.

Αν για παράδειγμα αναζητάς πολλές σέξι κοπέλες που να μην σου προσφέρουν το ίδιο πράγμα θα χρειαστεί να ψάξεις πάρα πολύ. Ευτυχώς για σένα που υπάρχουν ιστοσελίδες όπως το Koolnews και κάνει αυτό την έρευνα για σένα.

Διαφήμιση

Η Πασκάλ Κρέιμερ είναι μια κοπέλα που δεν προσφέρει κάτι το διαφορετικό ως προς το περιεχόμενο, αλλά το προσφέρει ως προς τη συχνότητα.

Το αγαπημένο της είναι να βγάζει selfies μπροστά στον καθρέφτη, αλλά χωρίς να φοράει τίποτα στο στήθoς της.

Τoπλες εν ολίγοις. Μόνο που δεν το κάνει όποτε το θυμάται. Ανανεώνει διαρκώς την σχέση τους με τους ακόλουθους της και γι΄αυτό της αξίζει να αποκτήσει ακόμα περισσότερους.

Μόλις δειςτις φωτογραφίες της θα τρέξεις να κάνεις Follow

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Η Γουάντα Νάρα: Η μπλούζα του Λιονέλ Μέσι, η selfie φωτογραφία με μαγιό και το βίντεο που… βγάζει τη γλώσσα

κατερίνα καινούργιου

Κατερίνα Καινούργιου για shopping Star: Λουσάτη σε μεζεδοπωλείο μοίρασε υπογλώσσια στην Κυψέλη