in

Χριστίνα Κολέτσα: Ποιός Κωνσταντίνος Βασάλος ποιο ριάλιτι; Στο κρεβάτι γυμνή μόνο με το σεντόνι σε στέλνει για υπογλώσσια

Η Χριστίνα Κολέτσα έχει έναν από τους πιο καυτούς λογαριασμούς στο instagram. Στο προφίλ της πάντα θα έχει κάτι καινούργιο να προσφέρει στο αδηφάγο κοινό της και το κακό είναι ότι γνωρίζει πολύ καλά που εστιάζει.

Ξέρει ότι είναι από πάνω μέχρι κάτω γεμάτη με άσους στο μανίκι και τους ρίχνει στο τραπέζι έναν-έναν για να μην έχεις καμία ελπίδα να γλυτώσεις.

Άλλες φορές δείχνει πόδια, άλλες δείχνει μπούστο και κάποιες άλλες φορές τα δείχνει όλα. Ή μάλλον τα αφήνει στη φαντασία!

Διαφήμιση

Η Χριστίνα Κολέτσα έχει συμμετάσχει το ριάλιτι επιβίωσης της τηλεόρασης του ΑΝΤ1 nomads, και πρόσφατα πήρε μέρος μαζί με τον Κωνσταντίνο Βασάλο στο Asia express και μάλιστα υπήρξαν κάποια δημοσιεύματα που τους ήθελαν ζευγάρι!

Ζευγάρι δεν ξέρουμε να είναι όμως σίγουρα αν ο Κωνσταντίνος Βασάλος δει τις συγκεκριμένες φωτογραφίες, ένα like θα το κάνει!

Η Χριστίνα Κολέτσα χωρίς ρούχα. Δες το υλικό εδώ

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Φωτογραφία: Ημίγυμνη στον καναπέ της η Τζένιφερ Λόπεζ δείχνει οπίσθια και προκαλεί

Γιάννης Στάνκογλου

Γιάννης Στάνκογλου: Η σύλληψη από την αστυνομία και το ατύχημα όταν έκανε το delivery boy