in

Χούφτωστην, χούφτωστην. Όταν ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης άπλωνε χέρι στη Χριστίνα Παππά

Ήταν Ιούνιος του 2014 και ο τότε υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης έκανε απόδραση στην Πάρο για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος , αποζητώντας στιγμές χαλάρωσης πριν τον ανασχηματισμό.

Εκεί έφαγε παρέα με την γνωστή και sexy ηθοποιό και επιχειρηματία Χριστίνα Παππά και παρασυρόμενος από την χαλαρή διάθεση του καλοκαιριού, άπλωσε λίγο… παραπάνω το χεράκι όπως φαίνεται στην φωτογραφία που δημοσίευσε το «Πρώτο Θέμα».

Διαφήμιση

Η απάντηση της Χριστίνας Παππά για την επίμαχη φωτογραφία με τον Βαρβιτσιώτη

Μετά το σάλο που ξέσπασε με την φωτογραφία της Χριστίνας Παπά και του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη όπου εμφανίζονται οι δυο τους να τρώνε μαζί με φιλικά τους πρόσωπα στην Πάρο η Παππά αισθάνθηκε την ανάγκη να απολογηθεί

Η φωτογραφία δημοσιεύτηκε στο Πρώτο Θέμα και ο υπουργός Ναυτιλίας φαίνεται να είναι ιδιαίτερα εκδηλωτικός με την Χριστίνα Παππά. Η ηθοποιός μίλησε αποκλειστικά στην ιστοσελίδα fthis.gr για την σχέση της με τον κ. Βαρβιτσιώτη και για το συγκεκριμένο δημοσίευμα.

«Ναι, τις είδα. Δεν καταλαβαίνω που είναι το περίεργο, είναι φίλος μου πολλά χρόνια, δεν είναι η πρώτη φορά που βγαίνουμε έξω μαζί», είπε στην ιστοσελίδα η Χριστίνα Παππά για τις φωτογραφίες ενώ σε ερώτηση για το εάν η σχέση τους είναι μόνο φιλική εκείνη απάντησε: «Ναι! Μα, τι έδειχναν οι φωτογραφίες; Τίποτα τρομερό, μόνο να ακουμπάει το χέρι του πάνω μου. Εσείς δεν έχετε φίλους που θα γελάσετε, θα τους αγγίξετε την ώρα που μιλάτε, θα είστε χαλαροί απέναντί τους;»

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου σχετικά με το ότι οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν λίγο πριν τον ανασχηματισμό, η Χριστίνα Παπά είπε: «Δεν είναι άνθρωποι οι πολιτικοί; Δεν είναι άνθρωποι οι βουλευτές και οι υπουργοί; Δεν έχουν το δικαίωμα να βρεθούν με φίλους τους; Να πάνε διακοπές; Ο Μιλτιάδης είναι πρώτα άνθρωπος και μετά πολιτικός. Ένας πολύ σωστός πολιτικός και πολύ αποτελεσματικός. Άριστος στις υποχρεώσεις του. Θέλω να το τονίσω αυτό. Κάνει τέλεια δουλειά».

Σχετικά με την αντίδραση που είχε όταν είδε τις φωτογραφίες, η ηθοποιός δήλωσε στο fthis.gr: «Ταράχτηκα! Οι δικοί μας άνθρωποι ξέρουν την αλήθεια για τη σχέση μας. Είμαι γυναίκα και προσπαθώ να διαφυλάσσω όσο μπορώ την προσωπική μου ζωή. Όταν το είδα, τον πήρα τηλέφωνο και του είπα αστειευόμενη: Με έχεις εκθέσει, τώρα πρέπει να με αρραβωνιαστείς». Τέλος η Χριστίνα Παπά διευκρίνησε πως είχε πάει στην Πάρο για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος ενώ τόνισε πως δεν ήταν η πρώτη φορά που πήγε διακοπές με τον κ. Βαρβιτσιώτη: «Ήμασταν μεγάλη παρέα», κατέληξε.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση

Έλενα Τσαβαλιά: ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΔΗΜΟΣΙΑ. Για αυτό βάζει τα γέλια όταν το κάνει με το Μάρκο Σεφερλή;

Χριστίνα Παππά: Όταν εξέθεσε Κλαούντιο Κολντεμπέλα και… κουνιάδο. Δεν μπορούν να κάνουν παιδιά…