in

Ελένη Μενεγάκη με αυτή τη φωτογραφία έκανε εξομολόγηση στον Ματέο. Τι του είπε;

Με μία selfie φωτογραφία, στην οποία η αγαπημένη παρουσιάστρια είναι χωρίς μακιγιάζ, αλλά με λίγο φίλτρο, και στο βάθος φαίνεται ο σύζυγός της Ματέο Παντζόπουλος η Ελένη Μενεγάκη έκανε την ερωτική της εξομολόγηση στον άνθρωπο με τον οποίο έχουν μία κόρη και είναι περισσότερο από 10 χρόνια μαζί.

Η Ελένη Μενεγάκη επέλεξε ένα ρητό από τον Βίκτωρ Ουγκώ και ανέφερε: η μεγαλύτερη ευτυχία στη ζωή είναι να ξέρεις ότι κάποιοι σε αγαπούν.

Η φωτογραφία όπως ήταν αναμενόμενο, συγκέντρωσε εκατοντάδες σχόλια και αντιδράσεις από τους διαδικτυακούς ακόλουθους, που τόσα χρόνια στηρίζουν την Ελένη Μενεγάκη και τις επιλογές της, τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική της ζωή.

Διαφήμιση

Το ζευγάρι έχει ξεκινήσει διακοπές και βρίσκεται στην Άνδρο, στο ξενοδοχείο που διαθέτει ο Ματέο Παντζόπουλος, στον κόλπο της Άχλας.

Η Ελένη Μενεγάκη απολαμβάνει τις διακοπές της μετά από μία δύσκολη και κουραστική χρονιά στην τηλεόραση, που ολοκληρώθηκε μετά από έναν χρόνο απουσίας!

Να υπενθυμίσουμε ότι η αγαπημένη παρουσιάστρια έχει ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο στο Mega και θα συνεχίσει την μεσημεριανή της εκπομπή.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αλεξάνδρα Ευσταθίου

Η Αλεξάνδρα αγαπά τη μόδα, παρακολουθεί τα gossip και λατρευει την τηλεόραση. Έχει σπουδάσει διακόσμηση και είναι η επιτομή του ανήσυχου πνεύματος. Με λίγα λόγια Καλλιτεχνάρα. Στείλτε μου email στο [email protected]

Διαφήμιση

Πετάς με το αεροπλάνο; Έτσι θα βρεις φθηνά αεροπορικά εισιτήρια. Ταξίδεψε γρήγορα και οικονομικά

The Bachelor: Η Αθηνά του ριάλιτι μιλαει για ΜΕΓΕΘΟΣ και ΛΕΦΤΑ. Τα τελευταία μας εγκεφαλικά κύτταρα μόλις κάηκαν