in

Ποιά μικρή Φίφη; Ποιό «Ευτυχισμένοι Μαζί;» Η Phiphi είναι ένα άγριο κορίτσι με καυτά οπίσθια

Έρχονται στιγμές που αναζητάς κάτι πολύ extreme, κάτι που δεν θα έχει σχέση με το παρελθόν ή την πλειοψηφία. Η Phiphi έχει την απάντηση.

Η ποικιλία και η διαφορετικότητα των πραγμάτων και των εμπειριών είναι αυτή που κάνει τον άνθρωπο να νιώθει πιο ζωντανός. Όταν κάνεις συνεχώς το ίδιο, κάποια στιγμή αισθάνεσαι σαν ζόμπι, λες και δεν ζεις κανονικά. Το ίδιο ισχύει και για τον ερωτικό τομέα. Αν πηγαίνεις συνεχώς με ξανθές, θα κοιτάξεις την μελαχρινή. Αν είσαι συνεχώς με ήρεμα κοριτσάκια, πιο γλυκά κτλ, θα αναζητήσεις κάτι πιο extreme και άγριο. Να, όπως η Phiphi.

Είναι ένα κορίτσι που προσπαθεί να διατηρήσει το όνομα της κρυφό, μας δίνει μόνο το καλλιτεχνικό της, το Phiphi και στο Instagram της το συνοδεύει με ένα διπλό b. Δεν χρειάζεται όμως να ξέρεις περισσότερο από το προφίλ της.

Διαφήμιση

Εκεί θα αντιληφθείς ότι η Phiphi είναι ένα κορίτσι που δεν τιθασεύεται, ένα άλογο που θέλει να τρέχει ελεύθερο, και επίσης θα δεις ότι το κορίτσι με το extreme χρώμα στα μαλλιά διαθέτει και πολύ καυτά οπίσθια, τα οποία τα δείχνει τόσο όσο πρέπει.

Όχι κάθε μέρα. Ανά τακτά διαστήματα. Ακόμα, είναι ένα κορίτσι με χιούμορ, αφού θα την δεις να καλύπτει το στήθος της με πίτσα και κουτάκι πατάτες, ή να φωτογραφίζεται με έναν σκελετό

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Εσύ ξέρεις που χρησιμεύουν οι μικρές τρύπες στα παράθυρα των αεροπλάνων;

Θα την έπινες; Έφτιαξαν Μπύρα με βακτήρια και άρωμα από τον… κόλπο σέξι μοντέλου