in

Ήβη Αδάμου: Ποζάρει με νάζι και μας προσκαλεί στο Fantasia Live

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε στο Instagram η όμορφη τραγουδίστρια

Η Ήβη Αδάμου, η οποία έγινε γνωστή το 2019 μέσα από το μουσικό διαγωνισμό «X-Factor 2», ανήκει πλέον στις πιο επιτυχημένες τραγουδίστριες της ελληνικής showbiz. Μερικά από τα singles, που έχει τραγουδήσει και εμείς έχουμε αγαπήσει, είναι τα «Για Σένα», «Να Σου Τραγουδώ», «Δικό Μου» και «Τίποτα Δε Μας Σταματά».

Το μεσημέρι της Παρασκευής 11/2, η 28χρονη τραγουδίστρια -σύντροφος του Μιχάλη Κουινέλη– δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τρεις φωτογραφίες της, τις οποίες συνόδεψε με τα εξής λόγια: «Θα σας δω απόψε στο Fantasia». Η αγαπημένη καλλιτέχνιδα εμφανίζεται απόψε στο νυχτερινό κέντρο Fantasia Live και είναι έτοιμη να ξεσηκώσει όσους θα βρεθούν εκεί.

Διαφήμιση

Στα εν λόγω στιγμιότυπα, η Ήβη Αδάμου κάθεται σε έναν μεγάλο καναπέ και ποζάρει με νάζι, κρατώντας ένα κίτρινο μαξιλάρι.

Φορά ένα ροζ, αμάνικο μπλουζάκι και ένα ανοιχτόχρωμο τζιν, αναδεικνύοντας την λεπτή σιλουέτα της. Τα καστανά, ίσια μαλλιά της πέφτουν στο στήθος και την πλάτη της, ενώ στιλ της χαρίζει η στέκα σε animal print ζέβρας. Παράλληλα, λάμψη της δίνουν τα σκουλαρίκια-κρίκοι στα αυτιά της και οι δύο διακριτικές αλυσίδες στο λαιμό της.

Όσοι μπορείτε, πηγαίνετε απόψε να την ακούσετε από κοντά στο Fantasia Live και να διασκεδάσετε μέχρι το πρωί!

Ήβη Αδάμου, είσαι υπέροχη!

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Madonna: Η γυμνόστηθη φωτογραφία της και η λύπη της για το μανικιούρ που χάλασε – Δείτε φωτογραφίες

Alessandra Ambrosio: Μαγνητίζει τα βλέμματα, σε εμφάνιση χωρίς σουτιέν