in

Chiara Ferragni: Οι πλεκτές ζακέτες που φοράει το απόλυτο it-girl την Άνοιξη

Οι ζακέτες κυριαρχούν παντού: πλεκτές, μακριές ή cropped, σε έντονες αποχρώσεις και ιδιαίτερα μοτίβα, είναι πλέον ένα ρούχο που φοράμε όλες μας, όλες τις εποχές του χρόνου. Τώρα λοιπόν που ήρθε ο καιρός να ανανεώσουμε την ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα μας και να δημιουργήσουμε κομψά σύνολα, δεν ξεχνάμε να προσθέσουμε τις πλεκτές ζακέτες.

Η Chiara Ferragni λοιπόν είναι η επιτομή της σύγχρονης γυναίκας, καθώς με το ιδιαίτερο στιλ της έχει καταφέρει να βρίσκεται ανάμεσα στις πιο καλοντυμένες γυναίκες. Σε αυτή τη εμφάνισή της, επέλεξε μια oversized ροζ ζακέτα από ultralight cashmere, με ελαφρώς πεσμένους ώμους και φαρδιά μανίκια.

Διαφήμιση

Σε μια άλλη της εμφάνιση, η Chiara προτίμησε να συνδυάσει χρωματικά ένα πλεκτό τοπ και ζακέτα, στο πιο γλυκό και ονειρικό λιλά χρώμα.

Για όσες από εσάς δεν προτιμάτε το χρώμα και βασίζεστε στις ασπρόμαυρες κλασικές εμφανίσεις, μια μαύρη cropped ζακέτα θα σας λύσει τα χέρια.

Τέλος, αν είστε τολμηρές και αγαπάτε τα ιδιαίτερα μοτίβα και έντονα χρώματα, φορέστε μια ζακέτα σε διάφορες παστέλ αποχρώσεις και είναι σίγουρο ότι θα σας φτιάξει η διάθεση.

Ολοκληρώνουμε λέγοντας ότι η ζακέτα είναι από τα πιο κομψά και all time classic κομμάτια της συλλογής μας και είναι ιδανικές για την άνοιξη. Ένας από τους λόγους για τους οποίους λατρεύουμε την πλεκτή ζακέτα είναι μάλιστα επειδή μπορούμε να τις φορέσουμε κάθε στιγμή της ημέρας και σε όλες τις περιστάσεις.

 

 

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Ομορφιά: 10 από τις πιο σέξι και όμορφες γυναίκες στον κόσμο

Kanye West: Aνησυχεί ότι ο Pete Davidson θα παρασύρει την πρώην σύζυγό του και μητέρα των τεσσάρων παιδιών του, Kim Kardashian, στα ναρκωτικά