in

Ντούα Λίπα: Σεληνιαζεται σε Viral Βίντεο και στα καπάκια κάνει καρδούλες. Διαλύει το Instagram ξανά

Παγκόσμια περιοδεία τέλος για την Dua Lipa και αρχίζουν τα throwback σε βίντεο και φωτογραφίες τα οποία φυσικά και δεν είναι λίγα!

Μία περιοδεία που ξεκίνησε πριν την πανδημία του 2020 και κράτησε μέχρι τώρα.

Η Dua Lipa από το Ηνωμένο Βασίλειο ταξίδεψε στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής και τον Καναδά και έκανε δεκάδες εμφανίσεις ανά τον κόσμο εξαργυρώνοντας την τεράστια επιτυχία που έχει τα τελευταία 5 περίπου χρόνια.

Διαφήμιση

Καθημερινά στους λογαριασμούς της στα social media δημοσιεύει στιγμές από την καθημερινότητα, τις βραδινές εξόδους και τη διασκέδαση, τις διακοπές αλλά και αποσπάσματα από τις συναυλίες.

Σε ένα από αυτά όπως μπορείτε να δείτε το βίντεο η Dua Lipa πάνω στη σκηνή κυριολεκτικά δείχνει σεληνιασμένη ευρισκόμενη στην έκσταση της μουσικής και του χορού.

Λίγο πιο κάτω σε άλλη ανάρτηση η Dua Lipa στέλνει καρδούλες μετά από μία βραδινή της εμφάνισημε φούξια κορμάκι.

Είτε με καρδούλες και ολόσωμη φόρμα είτε στις διακοπές με μαγιό είτε στη νυχτερινή διασκέδαση και τη σκηνή με οποιοδήποτε outfit η Dua Lipa είναι σε μία πολύ δημιουργική περίοδο της ζωής της και έτοιμη εκτός από την μουσική να λανσάρει το δικό της brand με προϊόντα ομορφιάς

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αλεξάνδρα Ευσταθίου

Η Αλεξάνδρα αγαπά τη μόδα, παρακολουθεί τα gossip και λατρευει την τηλεόραση. Έχει σπουδάσει διακόσμηση και είναι η επιτομή του ανήσυχου πνεύματος. Με λίγα λόγια Καλλιτεχνάρα. Στείλτε μου email στο [email protected]

Διαφήμιση

Ελένη Μενεγάκη: Όταν άρχισε να χαϊδεύει το στήθος της στον αέρα. Το Viral Βίντεο διαθέσιμο ξανά

Δημήτρης Αλεξάνδρου: Στο πλευρό της συντρόφου του – «Είναι δεκτά όλα τα σχόλια, αλλά ούτε εγώ ούτε η Ιωάννα Τούνη ασχολούμαστε πλέον»