in

Ελένη Μενεγάκη έγκυος ξανά: Η πρησμένη φωτογραφία που φούντωσε τις φήμες

Αν κάνει κάποιος αναζήτηση στο Google την φράση Ελένη Μενεγάκη έγκυος θα εντοπίσει τουλάχιστον 2 συγκεκριμένα sites τα οποία σχεδόν κάθε μήνα δημοσιεύουν και από ένα άρθρο σχετικά με την εγκυμοσύνη της Ελένης Μενεγάκη.

Είναι έγκυος η Ελένη Μενεγάκη;

Προφανώς τέτοιο σενάριο και δεν υπάρχει και δεν παίζει, όμως όταν πετάς λάσπη στον ανεμιστήρα κάτι μένει!

Έτσι λοιπόν υπάρχει αρκετός κόσμος που περιμένει το παραμικρό σημάδι για να εντοπίσει μία πιθανή εγκυμοσύνη της Ελένης Μενεγάκη στο δεύτερο παιδί του Ματέο Παντζόπουλου.

Διαφήμιση

Αυτό συνέβη σήμερα με τη συγκεκριμένη φωτογραφία που δημοσιεύουμε στην αρχή του άρθρουη οποία και πυροδότησε τέτοια σχόλια στο instagram καθώς η Ελένη Μενεγάκη δείχνει στο πρόσωπο ελαφριά πρησμένη!

Αρκετοι followers επηρεασμένοι από όλα αυτά τα δημοσιεύματα που διαβάζουν δεν άργησαν να θεωρήσουν ότι κάτι πρέπει να συμβαίνει και η Ελένη Μενεγάκη να είναι έγκυος και αρχίσαν τις ερωτήσεις κατευθείαν στο προφίλ!

Η Ελένη Μενεγάκη φυσικά και δεν απάντησε αλλά με βεβαιότητα σας λέμε ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο!

Την επόμενη φορά που θα διαβάσετε ότι η Ελένη Μενεγάκη εγκυμονεί θα πρέπει απλά να προσπεράσετε και να μην κάνετε ούτε κλικ

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Κατερίνα Στικούδη: Οι πρώτες φωτογραφίες αφότου έγινε μανούλα

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ: Αποπειρα αυτοκτονίας έκανε ο Τάσος Ξιάρχο