in

Camila Cabello: Με ροκ διάθεση και φόρεμα με πολλά κοψίματα, ξεσηκώνει το Instagram

H 25χρονη τραγουδίστρια προκαλεί και το απολαμβάνει

«Φωτιά» στο Instagram έβαλε τη Τρίτη 22/3 η Camila Cabello, όταν δημοσίευσε μία προκλητική φωτογραφία της, στην οποία εμφανίζεται με ιδιαίτερο hair styling και ένα μαύρο, σέξι φόρεμα Tom Ford με πολλά κοψίματα.

Αποπνέοντας σεξαπίλ και ροκ διάθεση, ποζάρει μπροστά από ένα λευκό τοίχο. Το τολμηρό look της ολοκληρώνουν το μαύρο βερνίκι νυχιών και το έντονο eyeliner.

Διαφήμιση

«Η Camila έκανε την πιο ροκ εμφάνιση όλων των εποχών!» σχολίασε ένας θαυμαστής της.

Όσον αφορά την προσωπική της ζωή της 25χρονης και πέρα από τις καυτές αναρτήσεις της, τον Νοέμβριο του 2021 γνωστοποίησε ότι η σχέση της με τον 23χρονο, Καναδό τραγουδιστή Shawn Mendes έφτασε στο τέλος της.

Νωρίτερα αυτό το μήνα, σε μία συνέντευξή της, εξομολογήθηκε για τον χωρισμό τους: «Καθώς μεγαλώνω, οι προτεραιότητές μου αλλάζουν. Νιώθω ότι αυτό ισχύει και για εκείνον. Είμαστε πολύ νέοι. Τώρα μαθαίνουμε πώς θα είμαστε υγιείς ενήλικες».

Shawn Mendes – Camila Cabello

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Ιωάννα Πηλιχού: Τολμήστε και αναβαθμίστε το στιλ σας με animal print ρούχα

Gigi Hadid: Είναι άραγε το μεταλλικό ροζ το επόμενο μεγάλο trend στη μόδα;