in

Δήμητρα Ματσούκα: Είναι κούκλος, διάσημος, τον θέλουν όλες αλλά… θα έτρωγε χυλόπιτα. Ποιος;

Δημητρα ματσουκαΗ Δήμητρα Ματσούκα είναι Ελληνίδα ηθοποιός. Είναι απόφοιτη της Δραματικής Σχολής της Μαίρης Βογιατζή-Τράγκα και σαφέστατα για μία εικοσαετία αποτελούσε το όνειρο όλων των ανδρών της γενιάς της, τον μικρότερων αλλά και των μεγαλύτερων!!

Θα λέγαμε ότι έχει μεγαλώσει γενιές και γενιές!

Η ηθοποιός με την γοητεία και την ηδυπάθειά της, τον έμφυτο ερωτισμό και την σαγηνευτική της ομορφιά, έκλεψε από πολύ νωρίς τις εντυπώσεις του κοινού και καταφέρνει ακόμα και σήμερα στα 48 της χρόνια να κλέβει τις εντυπώσεις

Διαφήμιση

Σε συνέντευξή της η Δήμητρα Ματσούκα μεταξύ άλλων μίλησε για τις σχέσεις, πως θέλει τον ιδανικό άντρα και αν παίζει ρόλο η εμφάνιση στις ερωτικές επιλογές της:

«Είναι σημαντικό να μου αρέσει. Γοητεύομαι από μερικά χαρακτηριστικά. Μια ωραία ματιά, ένα ωραίο χαμόγελο. Δεν χρειάζεται να είναι ο άλλος ο Μπραντ Πιτ, ο οποίος παρεμπιπτόντως δεν μου αρέσει σαν άντρας».

Σοβαρά;

«Σοβαρότατα. Δεν μου αρέσει το πρόσωπό του, αυτά τα μάτια, η μικρή μυτούλα που δεν πάει στον άντρα. Δεν με τρελαίνει. Προτιμώ τύπους σαν τον Μπενίσιο ντελ Τόρο».

Η Δήμητρα Ματσούκα ανήκει στις κορυφαίες ανδρικές φαvτασιώσεις, ενώ σίγουρα κατέχει μια υψηλή θέση στις πιο όμορφες Ελληνίδες ηθοποιούς. Πέρα από πολύ ταλαντούχα και επιτυχημένη ηθοποιός είναι και μία πανέμορφη και άκρως αισθnσιακή γυναίκα με κορμί που είναι ικανή να σπείρει τον πανικό στο πέρασμά της. Αντίστοιχα και ο Μπραντ Πιτ αποτελεί γυναικείο πόθο για εκατομμύρια γυναίκες.

Η Δήμητρα όμως θα έριχνε χυλόπιτα στον Πιτ.

Λέτε ο Μπράντ Πιτ να το έπαιρνε βαρέως;

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αθανασία Τσέλλου

Η Αθανασία γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Ρόδο. Την άφησε στα 18 για σπουδές αλλά κάθε καλοκαίρι θα τη βρεις στο νησί. Έχει σπουδές σε marketing και αγαπά τη φωτογραφία.
Email επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση
Cindy Prado

Μας πέθανε με τα μαγιό κ τα oπισθιά της: To Instagram της Cindy Prado θα γίνει η νέα σου εμμονή – Θα το αντέξεις;

Μέθυσε απόψε η Σάρλοτ ΜακΚίνι και διέλυσε το instagram με τoπλες φωτογραφία