in

Britney Spears: Ρομαντικό ταξίδι με τον αρραβωνιαστικό της – Ερωτοτροπούν μέσα σε πισίνα

0 27χρονος ηθοποιός και personal trainer Sam Asghari έχει κατακτήσει την καρδιά της παγκοσμίου φήμης τραγουδίστριας

Τον ερωτά της με τον αρραβωνιαστικό της, Sam Asghari, ζει η Britney Spears και φαίνεται πιο ευτυχισμένη από ποτέ. Εδώ και μερικές ώρες, το ζευγάρι απολαμβάνει καλοκαιρινές διακοπές σε κάποιο πανέμορφο νησί και αναρτά στο Instagram φωτογραφίες και βίντεο από την απόδρασή του.

Την Κυριακή 27/2, ο 27χρονος ηθοποιός και personal trainer Sam Asghari, δημοσίευσε στα Insta Stories του ένα selfie video, όπου βλέπουμε την 40χρονη, pop τραγουδίστρια να γλείφει το αυτί του.

 

Διαφήμιση

Στο εν λόγω βίντεο, κάθονται στις θέσεις του αεροπλάνου, το οποίο ετοιμάζεται να απογειωθεί. Με παιχνιδιάρικη διάθεση, η Britney Spears κοιτά την κάμερα και κάνει τα δικά της ερωτικά κόλπα στον εκλεκτό της καρδιάς της. Φορά μία κόκκινη, floral, μπλούζα, γυαλιά ηλίου, διακριτικά, διαμαντένια σκουλαρίκια και ένα υπέροχο, vintage μενταγιόν στο λαιμό της, ενώ έχει πιάσει τα ξανθά μαλλιά της σε έναν ακατάστατο κότσο.

Λίγες ώρες μετά, ο Sam Asghari τράβηξε ξανά την προσοχή των περισσότερων από 2.350.000 followers του, όταν «ανέβασε» ένα ρομαντικό βίντεο, στο οποίο εκείνος και η καλή του ερωτοτροπούν μέσα σε πισίνα, γύρω από την οποία υπάρχουν ψηλοί φοίνικες και καταπράσινα φυτά. «Έρωτας στο νησί και λιτότητα» με αυτά τα λόγια συνόδεψε το συγκεκριμένο βίντεο, το οποίο αν και διαρκεί μόλις 15 δευτερόλεπτα, το πάθος τους δεν κρύβεται.

Η διάσημη τραγουδίστρια έχει τυλίξει τα χέρια της γύρω από το λαιμό του ηθοποιού και τα πόδια της γύρω από τη μέση του, ενώ εκείνος έχει την πλάτη του στραμμένη στην κάμερα. Με τη συνοδεία μουσικής, ανταλλάσσουν παθιασμένα φιλιά και δείχνουν έτοιμοι για… σεξ!

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Άννα Βίσση: To jean είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής για τη νέα σεζόν

Chaney Jones: Η νέα κοπέλα του Kanye West είναι αντίγραφο της Kim Kardashian