in

Camila Cabello: Σου δείχνει τις ομορφιές της Ιταλίας μέσα από το στpινγκ της. Η Φωτογραφία που διέλυσε το Instagram

Η Camila Cabello βρέθηκε στην Ευρώπη με αφορμή την εμφάνισή της στον τελικό του champions league στο Παρίσι και συνεχίζει τις διακοπές της στη γηραιά ήπειρο με σκάφος!

Μετά το Παρίσι και τις Κάννες σειρά έχει η Ιταλία και η Νάπολι στην οποία βρίσκεται τις τελευταίες ώρες η Καμίλα Καμπέγιο! Δοκιμάζει τις ιταλικές σπεσιαλιτέ, δημοσιεύει Story και φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και περνάει όμορφες στιγμές με την παρέα της!

Διαφήμιση

Η Καμίλα Καμπέγιο αν και έχει κάνει παγκόσμια επιτυχία με το σενιορίτα το οποίο έχει σχεδόν 1,5 δισεκατομμύριο views στο YouTube είναι περισσότερο που διάσημη στην άλλη άκρη του Ατλαντικού!

Μάλιστα κατά τη συμμετοχή της στον τελικό του champions league όπου τραγούδησε, δυσανασχέτησε γιατί οι φίλαθλοι αντί να την ακούνε την ώρα που τραγουδούσε φώναζαν συνθήματα για τη Λίβερπουλ και την Ρεάλ!

Η τελευταία της φωτογραφία είναι από το Positano, ένα εντυπωσιακό χωριό και μια πόλη στην ακτή του Αμάλφι, στην Καμπανία της Ιταλίας το οποίο και έδειξε μέσα από ένα σκάφος φορώντας μόνο το μπραζίλιαν μαγιό της! Η φωτογραφία έγινε viral και προκαλέσει εκατοντάδες σχόλια και χιλιάδες αντιδράσεις.

Ο λόγος ξεκάθαρα η θέα!

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Viral βίντεο: Ο Νίκος Μουτσινάς ΧΟΥΦΤΩΝΕΙ αέρα πατέρα την Κατερινα Καινούργιου. Ποιά Φαίη Σκορδά; Ποιος Αγαμέμνωνας

ΣΠΑΖΟΚΕΦΑΛΙΑ: Κοιτάς τετράγωνα αλλά βλέπεις κύκλους. Το Κουιζ που έγινε Viral και τρέλανε το ιντερνετ