in

Μπουμπούκι ο Αλβανός που δολοφόνησε τον 77χρoνo στον Ερυθρό Σταυρό. Αρνείται τη δολοφονία

Για Μπουμπούκι μιλάνε οι αστυνομικοί για τον φερόμενο δολοφόνο του 77χρονου μέσα στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός αφού έχει κατά το παρελθόν απασχολήσει τις αρχές για υπόθεση προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας σε ανηλικο αλλά και συμπλοκές.

Ο 60χρονος Αλβανός φέρεται να δολοφόνησε τον 77χρονο γιατί τον ενοχλούσε ο θόρυβος από τον αναπνευστήρα

Eτσι σε στιγμή όπου ήταν μόνοι τους στο δωμάτιο όπου νοσηλεύονταν από κορωνοιο σηκώθηκε και φέραιτε να έβγαλε την πρίζα από τον αναπνευστήρα.
Τότε όμως ενεργοποιήθηκαν οι μπαταρίες του αναπνευστήρα ο οποίος και συνέχισε να λειτουργεί, ο 60χρονος Αλβανός στη συνέχεια τράβηξε τον αναπνευστήρα από τον 77χρονο και στη συνέχεια ξάπλωσε στο κρεβάτι και έκανε ότι κοιμόταν.
Όταν οι νοσηλευτές έφτασαν στο δωμάτιο επειδή χτύπησε ο συναγερμός από την διακοπή του αναπνευστήρα και προσπάθησαν να επαναφέρουν τον 77χρονο ο 60χρονος δεν μίλαγε και έκανε ότι κοιμόταν. Η αστυνομία ανακάλυψε το δακτυλικό αποτύπωμα του Αλβανού σε αναπνευστήρα αλλά και στο μόνιτορ το οποίο αναποδογύρισε!
ο 60χρονος νοσηλεύεται φρουρούμενος Γιατί η κατάσταση της υγείας του δεν είναι καλή και οι αστυνομικοί περιμένουν να βελτιωθεί για να μπορέσουν να του πάρουν κατάθεση

Διαφήμιση
Follow Koolnews.gr στο Google News
Διαφήμιση
Ελεονωρα μελετη

Θετική στον κορωνοϊό η Ελεονώρα Μελέτη. Ποιος την κόλλησε τι συμπτώματα έχει;

Αδιανόητο Viral ΒΙΝΤΕΟ Quiz έχει τρελάνει όλο το Internet. Μπορείς να καταλάβεις τι γίνεται;