in

Εύβοια Παναγιώτης Μπακούτης: Σε αυτοχειρία αποδίδεται ο θάνατος του διοικητή του ΑΤ

Αυτοκτονία δείχνουν τα πρώτα στοιχεία των ερευνών του Τμήματος ανθρωποκτονιών της Ελληνικής Αστυνομίας για το θάνατο του αστυνομικού διοικητή της Ερέτριας Παναγιώτη Μπακούτη.

Ο αστυνομικός λίγες μέρες παντρεμένος με παιδί 2 μηνών τελείωσε την υπηρεσία του περίπου στις 3:00 το μεσημέρι και από τότε μέχρι τις 9:00 το βράδυ που βρέθηκε νεκρός στο αυτοκίνητο του δεν είχε δώσει σημεία ζωής. Τον άντρα αναζητούσε εναγωνίως η γυναίκα του.

Περίπου στις 9:00 το βράδυ βρέθηκε νεκρός με μία σφαίρα στο κεφάλι καθήμενος στη θέση του οδηγού στο αυτοκίνητό του με διαμπερές τραύμα με είσοδο από τη δεξιά μεριά του κροτάφου στην αριστερή όπου η σφαίρα κατά την έξοδό της είχε σπάσει και το τζάμι του οδηγού του αυτοκινήτου.

Διαφήμιση

Το όπλο του βρέθηκε δίπλα του στο κάθισμα του συνοδηγού ωστόσο σε όλες τις έρευνες που έγιναν δεν βρέθηκε πουθενά γράμμα που εξηγεί μία τέτοια συμπεριφορά.

Έμπειρο στέλεχος σε αστυνομίας ανέφερε πιθανότατα έχουμε αυτοκτονία χωρίς βέβαια να αποκλειστεί οποιαδήποτε εγκληματική ενέργεια. Οι έρευνες συνεχίζονται

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Εύβοια: 30 χρόνων ο διοικητής του αστυνομικού τμήματος Ερέτριας που βρέθηκε νεκρός στο αυτοκίνητό του

φαιη σκορδα γιωργος λιαγκας

Φαίη Σκορδά Γιώργος Λιάγκας: Αυτό είναι το νέο τρέιλερ για το πρωινό. Πότε ξεκινούν, ποιές οι αλλαγές;