in

Kendall Jenner: Φορώντας αθλητικό και σέξι σύνολο, επιδεικνύει την αψεγάδιαστη σιλουέτα της

Η 26χρονη, διάσημη Αμερικανίδα δεν σταματά να κολάζει το Instagram

Tο κορυφαίο Αμερικανό supermodel είναι η Kendall Jenner και το απέδειξε, για ακόμα μία φορά, με δύο νέες φωτογραφίες της, τις οποίες μοιράστηκε την Τετάρτη 16/3 με τους περισσότερους από 224.200.000  followers της.

Η 26χρονη καλλονή, ντυμένη με ένα αθλητικό σετ του brand Alo, ποζάρει σε ένα σαλόνι και τρελαίνει τον ανδρικό πληθυσμό. Τα καλοσχηματισμένα χέρια, τα καλλίγραμμα πόδια και η λεπτή μέση της δεν μπορούν παρά να εντυπωσιάζουν. Όσον αφορά το μακιγιάζ της, έχει τονίσει το βλέμμα της με eyeliner και έχει δώσει όγκο στα χείλη της, εφαρμόζοντας πάνω σε αυτά ένα λιλά κραγιόν. Το hair styling της είναι λιτό και όμορφο, με τα κόκκινα μαλλιά της να πέφτουν ίσια στην πλάτη και τους ώμους της.

Διαφήμιση

Στην παρακάτω φωτογραφία, φαίνονται τα ατελείωτα της πόδια και ο κορμός της, αλλά το κεφάλι της είναι «εκτός κάδρου». Ξαπλωμένη σε μία αναπαυτική πολυθρόνα, επιδεικνύει την άψογη σιλουέτα της, μοιράζοντας «εγκεφαλικά». Η μαυρισμένη επιδερμίδα της λάμπει, ενώ έχει ολοκληρώσει το αποκαλυπτικό ντύσιμό της με ένα ζευγάρι άσπρες κάλτσες.

Η Kendall Jenner εργάζεται ως Βrand Ambassador της εταιρείας γυναικείων ρούχων γιόγκα Alo από τον Νοέμβριο του 2021.

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Κένταλ Τζένερ: Με μωβ κραγιόν και σουτιέν σου πετά φόρα παρτίδα τους κοιλιακούς της

Ρία Αντωνίου: Δαγκώνει το μηλο και πιπιλάει το δάχτυλο. ΙΔΡΩΣΑΜΕ και μονο στην ιδεά. Δες τη φωτογραφία