in

Κατερίνα Καινούργιου: Εμφάνισε το MAD clip να ομολογεί οτι δεν είχε καλά λάστιχα

ο ληστής και η τράπεζα σπέρματος Όλα τα άρθρα από το Koolnews

Ένα ηχητικό ντοκουμέντο έφερε η Κατερίνα Καινούργιου στη νέα της εκπομπή στον alpha σύμφωνα με το οποίο ο Mad clip φέρεται να μιλάει και να ομολογεί ότι δεν έχει καλά λάστιχα.

Όμως αν και εμφανίστηκε να είναι λίγες μέρες πριν το τροχαίο αυτά που έλεγε ο Mad clip σε κάποιον φίλο του αν δούμε τα λεγόμενα δεν έχουν καμία σχέση με τις τελευταίες ημέρες πριν το τροχαίο που έχασε τη ζωή του ο αγαπημένος ράπερ.

Διαφήμιση


Σε αυτό ακούγεται ο Mad clip να λέει

Πού να πάμε ρε θηρίο άστα. Μας έχουν φάει τα τείχη και η μιζέρια. Και αυτός ο κ@λοκαιρος τώρα έτσι όπως είμαστε με αυτά τα λάστιχα που έχω θα φύγουμε σε καμιά στροφή.

Το ηχητικό που εμφανίστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου φαίνεται να μην έχει καμία σχέση με το πρόσφατο παρελθόν αφού μιλάει για άσχημο καιρό μιζέρια και τείχη που παραπέμπουν σε χειμώνα και καραντίνα.

Επειδή δεν μπορούμε ούτε να κάνουμε τηλεθέαση πάνω σε νεκρούς ανθρώπους ούτε να εμφανίζουμε γεγονότα που μπορεί να γνωρίζουμε το χρόνο κατά τον οποίο έχουν δηλωθεί ως πρόσφατα kαλό είναι να προσέχουμε αυτά που ακούμε και να κάνουμε πάντα δεύτερες σκέψεις

Τείχη άσχημος καιρός και μιζέρια δεν παραπέμπουν σε τίποτα αρχές Σεπτέμβρη που σκοτώθηκε ο Mad clip αλλά σε καραντίνα και χειμώνα κυρίως Φλεβάρη μήνα

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση
σμηνίτης Όλα τα άρθρα από το Koolnews

Βίκυ Καγιά: Η πρεμιέρα για το shopping Star και η απουσία από το GNTM

ποντίκι Όλα τα άρθρα από το Koolnews

The Bachelor: Η Βαλέρια Μεράκου και το Σύμπαν. Η πρώτη της δήλωση μετά την αποχώρηση