Koolnews
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • News
  • Media
  • Showbiz
  • Koolgirls
  • Sports
  • Funny
  • Travel
  • Food
Subscribe
  • Έρευνες
Δευτέρα, Μαρ 2, 2026
Font ResizerAa
KoolnewsKoolnews
  • Έρευνες
  • Νύχια
  • Μαλλιά
  • Ομορφιά
  • Ζώδια
  • Ανέκδοτα
Search
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • News
  • Media
  • Showbiz
  • Koolgirls
  • Sports
  • Funny
  • Travel
  • Food
Koolnews > Μπέσσυ Αργυράκη: Η συγκίνηση για τον χωρισμό της κόρης της και η ερώτηση που έφερε σε αμηχανία τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα
Showbiz

Μπέσσυ Αργυράκη: Η συγκίνηση για τον χωρισμό της κόρης της και η ερώτηση που έφερε σε αμηχανία τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα

Φαίη Αλεξοπούλου
Last updated: 13 Μαΐου, 2022 3:51 μμ
Φαίη Αλεξοπούλου
Published: 13 Μαΐου, 2022
Share
SHARE

Στο πλατό του «Πρωινού» βρέθηκε την Παρασκευή 13/5 η Μπέσσυ Αργυράκη και συγκινήθηκε, όταν η συζήτηση στράφηκε στο χωρισμό της κόρης της, Εβελίνας Νικόλιζα, από τον Κλεάνθη Κωνσταντινίδη. Το ζευγάρι ήταν μαζί οκτώ χρόνια και τα τελευταία χρόνια, μάλιστα, συγκατοικούσε.

«Δεν είχαν παντρευτεί, αλλά τα τελευταία χρόνια συζούσαν. Χώρισα μαζί με την κόρη μου από στεναχώρια. Έκλαψα αρκετά, έκλαψα πολύ. Το αγαπώ αυτό το παιδί, τον Κλεάνθη. Είναι τόσο αγαπημένοι, παρόλο που χώρισαν. Αποφάσισαν από κοινού ότι δεν πήγαινε άλλο.

Από ό,τι διαβάζω, γιατί δεν τη ρωτάω, για να μην τη φέρνω σε δύσκολη θέση, ήταν κοινή τους απόφαση να χωρίσουν. Όταν σκέφτομαι ότι είχαν περάσει πολύ όμορφα μαζί και ήταν αγαπημένοι, στεναχωριέμαι πολύ. Η Εβελίνα δεν θέλει να μου δείξει τα συναισθήματά της. Πάντως, εύχομαι και για τα δύο παιδιά -που είναι καταπληκτικοί χαρακτήρες και οι δύο- τα καλύτερα.

Τον Κλεάνθη τον ένιωθα σαν παιδί μου. Θέλω το καλό της κόρης μου, αυτό θα πει κανείς είναι το πιο λογικό, αλλά θέλω το καλό και του Κλεάνθη. Πέρασαν οκτώ όμορφα χρόνια υπέροχα μαζί. Έκλαψα πολύ για τον χωρισμό τους.

Η κόρη μου πέρασε πάρα πολύ ωραία με τον Κλεάνθη. Κάποια στιγμή, ένιωσαν ότι δεν πάει άλλο. Χώρισαν τώρα, τώρα ήταν η σωστή στιγμή για την κόρη μου, ίσως και για τον Κλεάνθη. Μιλάω μαζί του, λέμε δυο κουβέντες» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Όταν ο Γιώργος Λιάγκας την ρώτησε αν υπάρχει περίπτωση επανασύνδεσης της κόρης της με τον Κλεάνθη Κωνσταντινίδη, τότε εκείνη αντέστρεψε την ερώτηση, ρωτώντας ευθέως εκείνον και τη Φαίη Σκορδά: «Εσείς έχετε επανασυνδεθεί;». Τότε η Φαίη Σκορδά «πάγωσε», ενώ ο Γιώργος Λιάγκας απάντησε «Όχι». «Κάπου διάβασα κάτι τέτοιο» πρόσθεσε η Μπέσσυ Αργυράκη. «Εε καλά, αμά πιστεύεις ό,τι διαβάζεις…» της είπε αμέσως μετά ο παρουσιαστής, με την Φαίη Σκορδά να πετάγεται και να λέει, θέλοντας να ξεφύγει από τη δύσκολη θέση: «Το σημαντικό είναι η Εβελίνα και ο Κλεάνθης να είναι καλά και ευτυχισμένοι».

Η Μπέσσυ Αργυράκη συμφώνησε μαζί της και πρόσθεσε: «Καμιά φορά και η σχέση του ζευγαριού, όταν πια χωρίσει και χωρίσει αγαπημένο, μπορεί να είναι και καλύτερη από τη σχέση που είχε όταν ήταν παντρεμένο. Εσείς, τι λέτε για αυτό;».

«Εμείς έχουμε δύο παιδιά. Οπότε, είτε δουλεύουμε μαζί είτε όχι, πάντα θα υπάρχει ένα κοινό σημείο αναφοράς. Εγώ με τη Φαίη θα είμαστε πάντα συνδεδεμένοι, από τη στιγμή που έχουμε δύο παιδιά. Η Εβελίνα και ο Κλεάνθης δεν έχουν παιδί. Όσοι δεν έχουν παιδί, χωρίζουν και κάνουν νέες σχέσεις, μοιραία χάνονται» εξήγησε ο Γιώργος Λιάγκας.

 

Follow Koolnews.gr στο Google News
TAGGED:Γιώργος ΛιάγκαςΕβελίνα ΝικόλιζαΚλεάνθης ΚωνσταντινίδηςΜπέσσυ ΑργυράκηπρωινόΦαίη Σκορδά
Share This Article
Facebook Copy Link Print
ByΦαίη Αλεξοπούλου
Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη. Για επικοινωνία: fayalexopoulou@koolnews.gr
Weather
10°C
Athens
few clouds
11° _ 8°
58%
5 km/h
Δε
16 °C
Τρ
16 °C
Τε
17 °C
Πε
17 °C
Πα
12 °C
Διαφήμιση

Let's Connect

304.9kLike
3.04MFollow
304.9kPin
844.87MFollow

Popular Posts

29χρονος είδε την κοπέλα του να ζητά βοήθεια να φύγει απο το Ντουμπάι – Θα ήταν 3ημερο στο χωριό της στα Τρίκαλα

Kool Team
5 Min Read

Επιχείρηση «Αποκεφαλισμός» στην Τεχεράνη: Η στιγμή που 30 βόμβες ισοπεδώνουν το παλάτι του Χαμενεΐ (Video)

Kool Team
5 Min Read

You Might Also Like

Showbiz

Κάνιε Γουέστ: Γιατί τον μήνυσε μια πρώην υπάλληλός του;

3 Min Read
sexyShowbizΓυναίκα

Beyoncé: Η πιο σέξι και καλοντυμένη σταρ στο Super Bowl

2 Min Read
Showbiz

Μπριγκίτε Νίλσεν στα 60 της: “Αυτό το σώμα δεν το κρύβεις με ρούχα!” (Φωτογραφία)

2 Min Read
Showbiz

Η Ελισάβετ Σπανού, το ΣEΞ, τα Πτυχία και ο Σάκης ο Υδραυλικός! Τι προτιμά σε μία σχέση;

1 Min Read
Showbiz

Τέιλορ Σουίφτ & Σελένα Γκόμεζ: η συγκινητική ανάρτηση που «τρέλανε» τους fans – Νύφη με κουμπάρα την Σελένα;

2 Min Read
Showbiz

Γιατί οι γυναίκες ζουν περισσότερο από τους άντρες – Μια διαφορετική προσέγγιση – Viral φωτογραφία

1 Min Read
Showbiz

Έρευνα – Αποκάλυψη: Οι Ελληνίδες influencers που ταξιδεύουν στο Ντουμπάι, οι αμοιβές-μαμούθ και η σκοτεινή πλευρά των VIP πάρτι

5 Min Read
Showbiz

Δώρα Παντέλη: Συνεχίζει τις μουσικές αφιερώσεις και βγάζει selfie από την παραλία με κόκκινο μαγιό

1 Min Read

Social Networks

Facebook-f Twitter Youtube Instagram

Koolnews network

Koolnews
Koolnews
Koolnews
Koolnews
Koolnews
tvfreaks tvfreaks

Koolnews, Ελαιών 25, Κηφισιά 145 64

Koolnews
Koolnews
Koolnews.gr © 2026 – All rights reserved
  • Όροι Χρήσης
  • Σχετικά με Εμάς
  • Contact us
  • Πολιτική Cookies (ΕΕ)
  • GDPR Privacy Policy
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?