Μπαρτσελόνα: «Σεβόμαστε την έρευνα της αστυνομίας και το τεκμήριο της αθωότητας»

Pressing.gr - Ειδήσεις - Λάρισα - Ελλάδα - Κόσμος

Θέση για την έφοδο της αστυνομίας στο Camp Nou πήρε η Μπαρτσελόνα με επίσημη ανακοίνωσή της.

Μετά την έφοδο της αστυνομίας της Καταλονίας στο Καμπ Νου αλλά και την σύλληψη του Ζοσέπ Μαρία Μπαρτομέου για το σκάνδαλο με τα social media, η Μπαρτσελόνα πήρε επίσημα θέση με ανακοίνωσή της.

Οι αστυνομικοί ανέκριναν όσους βρίσκονταν στο γήπεδο ενώ εκτός από τον Μπαρτομέου  έχουν συλληφθεί επίσης ο Όσκαρ Γκράου, CEO της Μπαρτσελόνα, ο Ραμά Γκόμεζ Πόντι, επικεφαλής της νομικής υπηρεσίας και ο Χάουμε Μασφερέρ, συνεργάτης του Μπαρτομέου.

Όπως αναφέρει η πρωταθλήτρια Ισπανίας, θα συνεργαστεί πλήρως με τις αρχές και ότι ζητήσουν για να βοηθήσουν στην εξιχνίαση της υπόθεσης.

Τέλος οι δύο υποψήφιοι για την προεδρία της Μπαρτσελόνα ανέφεραν: «Δεν είναι καθόλου ευχάριστο για την Μπαρτσελόνα όλο αυτό που συμβαίνει. Ο Μπαρτομέου δεν είχε σωστό τρόπο διαχείρισης της ομάδας, είναι σοκαριστικά νέα», με τον Φρέισαν να τονίζει: «Πολύς κόσμος ήθελε να βλάψει την Μπαρτσελόνα, όμως δεν θα το επιτρέψουμε να συμβεί αυτό».

Πηγή: sdna.gr

Ασημίνα Φρατζέσκου

Written by Ασημίνα Φρατζέσκου

Fashion expert με σπουδές στη μόδα αλλά και τη δημοσιογραφία. Πως ταιριάζουν αυτά; Όταν γράφεις για ό,τι αγαπάς. Είμαι η Ασημίνα και φέρνω τη μόδα για εσάς

Συγκλονίζει ο πατέρας της Τοπαλούδη: Όσο η υπόθεση είναι στα δικαστήρια, βιώνουμε ξανά το μαρτύριο της Ελένης

Δισεκατομμυριούχοι που τα έχασαν όλα μέσα σε μια στιγμή