in

Survivor Ελλάδας: Έτσι αποκαθήλωσε ως παίκτριες Κατερίνα Δαλάκα και Ασημίνα Χατζηανδρέου στο ριάλιτι ο Ατζούν Ιλίτζαλι


Ένα από τα πιο δημοφιλή tweets της χθεσινής βραδιάς που έγινε την ώρα του Συμβουλίου του νησιού στο ριάλιτι της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ Survivor Ελλάδας έδωσε το στίγμα για το τι βλέπει ο περισσότερος κόσμος, κέρδισε χιλιάδες likes και κοινοποιήσεις!

Το συγκεκριμένο tweet έγραφε

Διαφήμιση

Πόσο ατιμωτικό να αποχωρείς έτσι!!! Ούτε καν θα τις δείξει πριν τις διώξει!!! Ειδικά για Δαλακα που υποτίθεται είναι κ θρύλος του #survivorGR!!! Πληρης αποκαθήλωση!!!

Μάλιστα επειδή τα ύστερα τιμούν τα πρώτα και η τελευταία εικόνα μετράει, είναι τραγικό η Ασημίνα να ορκίζεται ότι δεν τρώει και δεν έχει κινητό και η Κατερίνα Δαλάκα να κάνει τον κινέζο.

Μάλιστα χαρακτηριστικό είναι ότι οι δύο κοπέλες φυγαδεύτηκαν και δεν χαιρέτισαν τους συμπαίκτες τους καθώς το κλίμα ήταν ιδιαίτερα τεταμένο.

Προφανώς όλοι εμείς που ασχολούμαστε με το survivor, γράφουμε για αυτό και το παρακολουθούμε θα πρέπει να μένουμε στο γεγονός ότι μιλάμε για ένα παιχνίδι και σε καμία περίπτωση δεν θίγουμε τις προσωπικότητες τους!

Κρίνουμε τους πάντες σαν παίκτες Και με αυτό το πρίσμα θα πρέπει να βλέπετε όλοι τα παιδιά που συμμετέχουν στο δυσκολότερο ριάλιτι επιβίωσης της τηλεόρασης

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Εξομολόγηση αναγνώστριας: Έχασα την κόρη και τον άντρα μου σε τροχαίο. Είμαι έγκυος σε δίδυμα-αγόρι κορίτσι- και ο πατέρας εξαφανισμένος

Viral video: Έτσι θα κόψεις ένα καρπούζι με το χέρι