in

Μπαρ Ραφαέλι: Κρυφό ραντεβού με Ζεράρ Πικέ όσο ήταν παντρεμένος. Σε σοκ η Σακίρα

Ο Ζεράρ Πικέ Μπερναμπέου είναι Ισπανός επαγγελματίας ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός για την Μπαρτσελονα. Θεωρείται ως ένας από τους καλύτερους αμυντικούς της γενιάς του.

Eκτός από τις αγωνιστικές του ικανότητες ο Πικέ aποδείχθηκε ιδιαίτερα ικανός και στο ασθενές φύλο! Επί χρόνια ήταν παντρεμένος με τη Σακίρα με την οποία χώρισε πρόσφατα όταν αποκαλύφθηκε η σχέση του με 28χρονη influencer!

Όμως τα σκάνδαλα που βγαίνουν για τον Zεράρ Πικέ δεν σταματάνε εκεί! Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ισπανία που έκανε Αθλητικός δημοσιογράφος και paparazzi το supermodel Μπαρ Ραφαέλι μόλις χώρισε από τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο αντάλλαξε ερωτικά μηνύματα με τον Πικέ και οι δυο τους βρέθηκαν αρκετές φορές!

Διαφήμιση

Προφανώς κανείς από τους δύο δεν έχει διαψεύσει ή επιβεβαιώσει το παραμικρό και δεν παίρνουν καν θέση! Όμως όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά και υπάρχουν φωτογραφίες σύμφωνα με τον ισπανό δημοσιογράφο!

Μάλιστα ο Ισπανός δημοσιογράφος ισχυρίζεται ότι αυτή ήταν η πρώτη φορά που ο Ζεράρ Πικέ ήταν άπιστος στην Σακίρα, κάπου το 2012, ενώ από κει και πέρα ήταν μόνιμα ενεργός σε εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων με αρκετές επώνυμες να πέρασαν από το κρεβάτι του

«Πριν από λίγες μέρες, μίλησα με έναν στενό φίλο Μπαρ Ραφαέλι, ο οποίος ήταν και φίλος μου για πολλά χρόνια, ο οποίος επιβεβαίωσε τον λόγο για τις συχνές επισκέψεις του μοντέλου στη Βαρκελώνη εκείνη την εποχή. Η Σακίρα σοκαρίστηκε » συμπλήρωσε ο Ισπανός δημοσιογράφος!

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αλεξάνδρα Ευσταθίου

Η Αλεξάνδρα αγαπά τη μόδα, παρακολουθεί τα gossip και λατρευει την τηλεόραση. Έχει σπουδάσει διακόσμηση και είναι η επιτομή του ανήσυχου πνεύματος. Με λίγα λόγια Καλλιτεχνάρα. Στείλτε μου email στο [email protected]

Διαφήμιση

Viral Φωτογραφία: Ο Γιατρός πέθανε ο ασθενής έζησε

GNTM: Το Μιλφ που έκανε τη Βίκυ Καγιά να κλαίει στο ριάλιτι