in

Χάιντι Κλουμ: Η μεθυσμένη φωτογραφία με το χέρι μέσα από το φόρεμα στο NINI της διέλυσε το Instagram

Η Χάιντι Κλουμ στα 49 της, έχοντας τρεις γάμους, τέσσερα παιδιά και μία τεράστια καριέρα τόσο στο παρελθόν ως μοντέλο, αλλά και τώρα ως κριτής σε Talent Show και ριάλιτι, αφού εμφανίζεται στη Γερμανία στο gntm αλλά και στο America έχεις ταλέντο ζει τη ζωή της χωρίς όρια και κάνει πράγματα που την κάνουν να περνάει όμορφα!

Μαζί με το σύζυγό της βγαίνουν ξενυχτάνε πίνουν μεθούν και δημοσιεύεις φωτογραφίες στα social media!

Συχνά παρεκτρέπονται, όμως η Χάιντι Κλουμ δεν έχει φραγμούς.

Διαφήμιση

Μπορεί να λέμε οτι της νύχτας τα καμώματα τα βλέπει η μέρα και γελά φυσικά δεν ισχύει για τη Γερμανίδα καλλονή! Δημοσιεύει φωτογραφίες,ανεβάζει Story και video στο instagram και αν την επόμενη μέρα κάτι δεν της αρέσει δε σβήνει ποτέ τίποτα!

About Last night, είναι μία συχνή λεζάντα που συναντάμε στο instagram σε φωτογραφίες και videos ατόμων που θέλουν να δείξουν πώς πέρασαν το προηγούμενο βράδυ!

Η Χάιντι Κλουμ μπορεί να μη ταγκαρε τη φωτογραφίες με αυτή τη λεζάντα όμως όπως μπορείτε να διαπιστώσετε περάσανε καλά!

Λίγο το χέρι του συζύγου στην αρχή, λίγο το δικό της στη συνέχεια, λίγο το αλκοόλ, το μίνι φόρεμα και η καλή διάθεση το φωτορεπορτάζ ήταν πλούσιο

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Γουάντα Νάρα: Σελφάρει στο μπάνιο τα ολόσωμα και στην παραλία τα κορδονάτα τα μαγιό και σαγηνεύει

Τζίτζι Χαντίντ: Διατροφή γιόκ! Πόσα μπέργκερ τρώει τον χρόνο; Πόσαααα;