in

ΓΥΝΑΙΚΕΣ ρε φίλε – Πιωμένη του την έπεσε, νηφάλια τον έφτυσε κι ενώ την έψαχνε ένα χρόνο. Viral ιστορία μια πρωτοχρονιά

Την βρήκε να κλαίει στην άκρη του δρόμου και θέλησε να συμπεριφερθεί σαν ιππότης, βγάζοντας την έξω. Οι δυο τους μέθυσαν και μόλις είπαν αντίο, η κοπέλα του ζήτησε να την βρει. Ένα χρόνο μετά και ενώ η κοπέλα ήταν νηφάλια, ο πεισματάρης ερωτοχτυπημένος ανακάλυψε τον λογαριασμό της στο Facebook και εκείνη… τον έσβησε!

Ο 25χρονος Ρίσι Μακ Κι από το Γουέλινγκτον της Νέας Ζηλανδίας, συνάντησε μία Αμερικανίδα που την έλεγαν Κέιτ, κατά τη διάρκεια εορτασμών για μια πρωτοχρονιά στο Χονγκ Κόνγκ. Την αντίκρισε στην άκρη ενός δρόμου να κλαίει επειδή είχε χάσει τους φίλους της.

Τότε, οι δυο τους βγήκαν έξω, ήπιαν και διασκέδασαν ενώ γύρω στις έξι το πρωί η Κέιτ βρήκε τους φίλους της. Παρόλο που δεν είχαν ανταλλάξει emal, κινητά, ούτε καν επίθετα, η κοπέλα είπε στον Ρίσι «βρες με». Δε ρώταγε το koolnews θα του τη βρίσκαμε εμεις!

Διαφήμιση

Τι ήθελε και το είπε; Ο 25χρονος το πήρε στα σοβαρά και έχοντας μόνο μία φωτογραφία της που είχε τραβήξει με το κινητό του, ξεκίνησε την χρονοβόρα αναζήτηση που διήρκεσε μέχρι και σήμερα.

«Σκέφτηκα τον Ιούνιο να χρησιμοποιήσω το Facebook αλλά δεν ήταν και η καλύτερη περίοδος. Τελικά το έκανα τώρα, δεν ξέρω, ίσως λόγω των Χριστουγέννων να ήλπιζα στο θαύμα» είπε ο Ρίσι στην New Zealand Herald.

Ο 25χρονος δοκίμασε να βρει την Κέιτ μέσω Facebook, την πρώτη εβδομάδα του Δεκεμβρίου και βρήκε πολλούς ανθρώπους που προθυμοποιήθηκαν να τον βοηθήσουν. Η σελίδα που είχε φτιάξει είχε κοινοποιηθεί χιλιάδες φορές ενώ εκατοντάδες άνθρωποι του έγραφαν καλή επιτυχία.

Τελικά η μυστηριώδης Κέιτ βρέθηκε. Πολλοί της έστειλαν αίτημα φιλίας και άλλοι τόσοι μηνύματα για να της πουν για τον Ρίσι. Η κοπέλα δεν δέχτηκε κανέναν και στο τέλος διέγραψε όλους τους λογαριασμούς της στα social media.

«Το Facebook ξέφυγε από τον έλεγχο μου. Παραβίασαν όλους τους λογαριασμούς της Κέιτ. Όταν σταματήσει το παραλήρημα στα social media, θα προσεγγίσω ο ίδιος την Κέιτ» είπε ο Ρίσι καθώς πιστεύει ότι εξαφανίστηκε λόγω των διαστάσεων που πήρε η κατάσταση.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Viral φωτογραφία: Η Κατερίνα Στανίση σε selfie φωτογραφία με ΓYMNO άνδρα στο καμαρίνι της χαμογελά συγκρατημένα

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Ανεβαίνει ορόφους» και μένει με τα εσώρουχα. Φωτογραφία