in

Κυριάκος Κυανός: «Είχα καρκίνο, έκανα χειραψία με τον Χάρο»

Για τη περιπέτεια υγείας του μιλά ο τραγουδιστής

Συνέντευξη στο «ΟPEN Weekend» παραχώρησε την Κυριακή 6/2 ο Κυριάκος Κυανός και μίλησε για το bullying που έχει υποστεί λόγω των περιττών κιλών, καθώς και για το σοβαρό πρόβλημα που κατάφερε να αντιμετωπίσει.

«Έχω δεχτεί bullying για τα παραπάνω κιλά. Ξεπέρασα όλα αυτά τα προβλήματα που είχα και με έφτασαν σε μία κατάθλιψη και έφτασα τα 160 κιλά. Είναι μία απεξάρτηση καθημερινή. Πρέπει καθημερινά να στερούμαι κάτι που ήμουν εθισμένος. Αυτό είναι το φαγητό. Χάνεις δουλειές λόγω των κιλών. Έλεγαν “τι τον θέλεις τον χοντρό; Ποιος θα έρθει να τον δει;”. Αυτό σου ρίχνει μία κλωτσιά και πας ακόμα πιο κάτω» εξομολογήθηκε αρχικά ο τραγουδιστής.

Για την περιπέτειά του με τον καρκίνο, ο Κυριάκος Κυανός σημείωσε: «Αν δεν ήταν ο ερχομός της κόρης μου και η γυναίκα μου, μπορεί να είχα χάσει τη ζωή μου. Είχα ένα θέμα κακού όγκου, το οποίο έχω ξεπεράσει, είχε κάνει και μετάσταση. Το πολεμάμε και είμαστε καλά. Χαμογελάμε και δεν του δίνουμε σημασία. Πάντα θα υπάρχει αυτό το τέρας μέσα μου. Έκανα χειραψία με τον Χάρο».

Διαφήμιση

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή του OPEN:

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Julianne Hough: Μοιάζει με μοντέρνα πριγκίπισσα, καθώς ποζάρει με δραματική τουαλέτα

Jessica Alba: Με νέο εντυπωσιακό look στα μαλλιά της