in

Φαίη Σκορδά: Αυτό είναι το τζιν παντελόνι που κάνει δυναμικό comeback

Στις τάσεις των τζιν, λίγα κυριαρχούν αυτό το καιρό. Όπως μάθαμε πρόσφατα, τα skinny και τα σκισμένα τζιν έχουν φύγει από τη μόδα. Οπότε πού πηγαίνουμε εμείς οι λάτρεις των τζιν, για να βρούμε το παντελόνι των ονείρων μας; Η απάντηση βρίσκεται στα ίσια τζιν, τα οποία έχουν αναστηθεί από τον τάφο της δεκαετίας του ’90.

Η Φαίη Σκορδά λοιπόν, καθώς είναι μια γυναίκα που φαίνεται πάντα κομψή και στιλάτη, σε όλες τις εμφανίσεις της, ακολουθεί πάντα τα trends και συνεχίζει να κάνει πειραματισμούς με τις νέες τάσεις της μόδας. Σε μια πρόσφατη εμφάνισή της, η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 τράβηξε την προσοχή των followers της, με το πιο εντυπωσιακό τζιν σε ίσια γραμμή.

Διαφήμιση

Συγκεκριμένα, η Σκορδά φόρεσε ένα ίσιο κομμένο blue jean, με μαύρα σχέδια πεταλούδας, καθώς η τάση Y2K κυριαρχεί στις αγορές αυτό το καιρό. Συνδύασε το τζιν με ένα bardot μαύρο τοπ, μαύρη ζώνη και περλέ πέδιλα πλατφόρμες. Ολοκλήρωσε το σύνολο με μπλε γυαλιά ηλίου και ασημένια κοσμήματα.

Με το καλοκαίρι να πλησιάζει όλο και πιο κοντά, τα ίσια κοντά τζιν είναι το τέλειο παντελόνι που πρέπει να φοράς τώρα. Μπορούν να φορεθούν με σχεδόν οποιοδήποτε στυλ παπουτσιού σας αρέσει και είναι κατάλληλα για το χειμώνα και το καλοκαίρι (τα μποτάκια ταιριάζουν άψογα από κάτω).

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Τόνια Σωτηροπούλου: Το απόλυτο total black σύνολο για κάθε ώρα της ημέρας

Κατερίνα Καινούργιου: Τα floral φορέματα θα κάνουν πιο αισιόδοξη την καθημερινότητά σου