in

Αλίκη Βουγιουκλάκη: ΑΚΥΚΛΟΦΟΡΗΤΗ φωτογραφία πριν από τις πλαστικές

Είναι γνωστό πως η αγαπημένη Ελληνίδα πρωταγωνίστρια, Αλίκη Βουγιουκλάκη, είχε κάνει πλαστικές επεμβάσεις με σκοπό να διορθώσει την εξωτερική της εικόνα. Βέβαια πρώτη φορά βλέπουμε πως όχι μόνο την διόρθωσε – και καλά έκανε – αλλά σχεδόν έγινε άλλος άνθρωπος.

Επειδή οι φωτογραφίες από την «παλιά» Αλίκη δεν είναι πολλές, η εικόνα της μεγάλης ηθοποιού που έμεινε στο κοινό και τους θαυμαστές της, ήταν εκείνη της πάντα νέας και όμορφης γυναίκας, σχεδόν έφηβης.

O Γιάννης Λύρας, ο πλαστικός χειρουργός με τη μεγαλύτερη λίστα επώνυμων πελατών από την ελληνική και την ξένη σόουμπιζ και ο μόνος Έλληνας εκπρόσωπος της λατινοαμερικάνικης σχολής αισθητικής στην Ευρώπη, αλλά και πρόεδρος των πλαστικών χειρουργών «ΠΙΤΑΓΚΙ», είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή του:

Διαφήμιση

«Η Αλίκη έκανε πολλές φορές, όχι μια κι έξω..Η όψη της ήταν πολύ φυσική, γι αυτό δεν το κατάλαβε ποτέ κανείς. Είχε κάνει όλα όσα χρειάζονται για να δείχνει νέα. Αναφέρω την περίπτωσή της ως το θετικό παράδειγμα μιας γυναίκας που ασχολήθηκε έγκαιρα και συχνά με την εικόνα της κάνοντας συνεχή προσπάθεια, γιατί αντιγήρανση δεν είναι μόνο μια πλαστική επέμβαση».

«Η Βουγιουκλάκη πήγαινε στο εξωτερικό μέχρι το 80, οπότε και τη γνώρισα. Έπαιζε τότε τη Μελωδία της ευτυχίας κι εγώ είχα μόλις γυρίσει από τη Βραζιλία, όπου σπούδαζα. Το πρώτο πράγμα που με ρώτησε ήταν: Τι μου έφερες από τη Βραζιλία για να μείνω νέα και όμορφη;».

Ενώ σχετικά με την φημολογία πως το κακό με την υγεία της προήλθε από την ασύστολη λήψη ορμονών για την αντιγήρανση, ο γνωστός πλαστικός απαντά: «Η ατυχία της δεν είχε καμία σχέση με τις ορμόνες».

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αλεξάνδρα Ευσταθίου

Η Αλεξάνδρα αγαπά τη μόδα, παρακολουθεί τα gossip και λατρευει την τηλεόραση. Έχει σπουδάσει διακόσμηση και είναι η επιτομή του ανήσυχου πνεύματος. Με λίγα λόγια Καλλιτεχνάρα. Στείλτε μου email στο [email protected]

Διαφήμιση

Τζένη Καρέζη, Κώστας Κακκαβάς… – Πώς είναι σήμερα ο παλιός γόης του ελληνικού κινηματογράφου; Φωτογραφία

Ποιο GNTM; Η Μάιρη Βιτινάρος με το αλυσιδάκι στη μέση ΔΙΕΛΥΣΕ το Los Angeles. Φωτογραφία με μαγιό