in

Άμι γιάμι: Ο γάτος, τα γενέθλια και σχέση της με τους πρώην συμπαίκτες στο ριάλιτι της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ

Σήμερα ο γάτος της Άννα Μαρία Βέλλη έχει γενέθλια και έγινε 8 ετών. Η πρώην παίκτρια του Survivor έκανε μία δημοσίευση στο instagram για το αγαπημένο της τετράποδο όπου και έγραψε για την άδολη αγάπη των ζώων.

8 χρόνια ολάκερα ανοίγω την πόρτα του -εκάστοτε- σπιτιού μου και είναι πάντα εκεί.

Διαφήμιση

Αφού μου επιτρέψετε να του τραγουδήσω χρόνια πολλά -« να ζήσεις μπαξιτο και χρόνια πολλά, μεγάλος να γίνεις σαν τ’αλλα σκυλιά παντού να σκορπίζεις τα μιαου εσυ και όλοι να λένε το πιο όμορφο γατί» – θελω να σας μιλήσω για την απίστευτη αγνή αληθινή αγάπη που μπορείτε να πάρετε από τα κατοικίδια σας

Με τα κατοικίδια πάντα υπάρχει η αγνή αγάπη, με τους ανθρώπους που είναι λίγο πιο δύσκολα τα πράγματα και η Άμια Γιάμι το έχει καταλάβει μετά την έξοδό της από το survivor!

Η αγία τριάδα, Νίκος Μπάρτζής, Άννα Μαρία Βέλλη και James Καφετζής που μαζί θα έκαναν τα πάντα, πλέον είναι μόνο φίλοι στο instagram και ο καθένας τράβηξε τη δική του διαδρομή!

Ο James Καφετζής τις επιχειρήσεις του, την ταξιδιωτική του εκπομπή και τη μεγάλη αποδοχή που έχει από αρκετούς celebrities, η Άννα Μαρία Βέλλη το τικ τοκ, το YouTube το instagram και το Twitter και ο Νίκος Μπάρτζης τα χωράφια του και το μαγαζί του στο Βραχάτι Κορινθίας!

Ο γάτος πάντως κούκλος

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση
βικυ κουλιανου

Οι ψηλές είναι για την παρέλαση. Η Βίκυ Κουλιανού όμως είναι για τη σημαία. Το σταυροπόδι που ταρακούνησε το Instagram. Φωτογραφία

Ελίνα Κέφη: Το γιορτάζει με κέφι και χωρίς σουτιέν. Φωτογραφία και Video. Στην παρέλαση με τη Βίκυ Κουλιανού και αυτή