in

Αγγελική Ηλιάδη: Το Χέλι – Το κούνησε με ολόσωμη φόρμα και έφερε ταραχές – Δες το viral βίντεο


Την Αγγελική Ηλιάδη πέρσι είχαμε τη χαρά να την απολαμβάνουμε στο ριάλιτι της τηλεόρασης του ANT1, η Φάρμα! Εκεί μαζί με τη Σάσα Μπάστα ήταν το καλύτερο δίδυμο που έχουν απολαύσει τα μάτια μας τα τελευταία χρόνια.

Ένα δυσάρεστο γεγονός βέβαια, ο θάνατος πατέρα της την ανάγκασε να εγκαταλείψει το παιχνίδι για να επιστρέψει στη συνέχεια μετά το μνημόσυνο για τις 40 ημέρες από το θάνατό του!

Και επειδή η ζωή συνεχίζεται η Αγγελική Ηλιάδη βρήκε τον έρωτα μέσα στο παιχνίδι στο πρόσωπο ενός συμπαίκτη της οπότε έχει να θυμάται σαφώς τα δυσάρεστα αλλά και κάποιες ευχάριστες στιγμές!

Διαφήμιση

Η Αγγελική Ηλιάδη αγαπάει τη γυμναστική και το χορό και λίγο πριν ανέβει στην πίστα έκανε μερικές δοκιμές στο χορό με μία ολόσωμη φόρμα για τα γυρίσματα του νέου της video clip για το τραγούδι με τίτλο “με τα μάτια σου το λέω”

Τα βίντεο και φωτογραφίες κυκλοφόρησαν μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και φυσικά συγκέντρωσαν χιλιάδες σχόλια και likes

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση
κατερίνα παπουτσάκη

Κατερίνα Παπουτσάκη – Στέλλα Καλλή: Έτσι είναι χωρίς σοφά – Selfie φωτογραφία χωρίς μακιγιάζ. Άβαφες και φυσικές

Κατερίνα Καινούργιου: Το δράμα όταν έχασε τα παιδιά της και η συμβολή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου