in

Ποιος Μάκης Δημάκης; Η γιατρός Αναστασία Τερζή έχει βάλει κάτω τον απόδημο Ελληνισμό και μοιράζει υπογλώσσια

Η Αναστασία Τερζή είναι ένα κορίτσι χάρμα οφθαλμών, αυτιών και συζητήσεων! Μπορείς εξίσου καλά να την χαζεύεις, να την ακους να τραγουδάει και να συζητάς μαζί της!

Είναι εστεμμένη στα ελληνικά καλλιστεία ως Miss Greece 2021, οπότε θεωρούμε δεδομένο ότι αντιλαμβάνεστε το πόσο όμορφα γεμίζει τα μάτια σας. Οι φωτογραφίες που ακολουθούν μπορούν άλλωστε να πουν πολλά περισσότερα

Διαφήμιση

Είναι τραγουδίστρια, έχει συνεργαστεί με κορυφαία ονόματα της νυχτερινής διασκέδασης της Αθήνας, με τις τελευταίες εμφανίσεις της να έχουν λάβει χώρα στο Ποσειδώνιο. Και κορμάρα και φωνάρα η Αναστασία Τερζή

Τέλος για το κερασάκι στην τούρτα μάθε, αν και πρέπει να το ξέρεις, ότι είναι πτυχιούχος Ιατρικής από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο της Αθήνας. Μπορεί άνετα να σου εξηγήσει τη διαφορά του DNA με το mRNA και να σε πείσει να κάνεις και τέταρτη δόση αν χρειαστεί!

Τον τελευταίο καιρό βέβαια η Αναστασία Τερζή μοιράζει υπογλώσσια στον απόδημο ελληνισμό στην Αυστραλία και συγκεκριμένα στο Σίδνεϊ, αφού εμφανίζεται εκεί στο Φεγγάρια live!

Στην τελευταία της εμφάνιση συνεργάστηκε ξανά με τον Μάκη Δημάκη και χάρισαν στους Έλληνες ομογενείς ατέλειωτη καθαρόαιμη ελληνική διασκέδαση!

Κατά τη διαμονή της εκεί η Αναστασία Τερζή απόλαυσε φυσικά και το καλοκαίρι, το οποίο μπαίνει σιγά-σιγά προς το τέλος και στο instagram δημοσίευε αρκετές φωτογραφίες με μαγιό από τις παραλίες της Αυστραλίας!

Μία ματιά στο λογαριασμό της στο instagram αρκεί για να την κάνεις φίλη σου

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Γιάννης Λάτσιος: Ο άγνωστος γάμος στο Βέλγιο πριν την Ελένη Μενεγάκη. Τον ήξερε ο Άγγελος Λάτσιος;

Λάουρα Νάργες: ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ και τόσο ΑΘΩΑ. Η Απαγορευμένη φωτογραφία με κολλητό ημίδιάφανο μπλουζάκι πριν τα ριάλιτι