in

Αγγελική Δαλιάνη: Τρελάθηκε ο αλγόριθμος του Instagram. Αυτή είναι η φωτογραφία με μαγιό που παίζει ξανα!

Πριν λίγες μέρες έγινε γνωστό από διάφορα έγγραφα που διέρρευσε μία υπάλληλος του Facebook ότι τόσο στο Facebook όσο και στο Instagram δεν μπορούν πλέον να ελέγξουν τον αλγόριθμο που καθορίζει το τι βλέπουμε και τι όχι!

Λίγες μέρες μετά διαπίστωσα με την τρέλα του αυτή με τη φωτογραφία της Αγγελική Δαλιάνη με μαγιό που την εμφανίζει σήμετα ξανά και ξανα!

Η Αγγελική Δαλιάνη είναι η ηθοποιός, που όλοι θα την θυμόμαστε πάντα, ως “Μαρία η Άσχημη”! Βέβαια στην πραγματικότητα μόνο άσχημη δεν μπορείς να την πεις, αφού ανήκει στις πιο όμορφες και γλυκές παρουσίες της ελληνικής σόου-μπιζ. Η Αγγελική είναι παντρεμένη με τον επίσης γνωστό ηθοποιό, Μάνο Παπαγιάννη.

Διαφήμιση

Και οι δυο τους είναι εξαιρετικά ταλαντούχοι και φυσικά απίστευτα ταιριαστοί. Έχουν μαζί δύο υπέροχα παιδιά, την Λυδία και τον Νικήτα.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Aggeliki Daliani (@aggelikidaliani)

Η Αγγελική έχει αδιαμφισβήτητα μία παιδικότητα στην εμφάνισή της, κάτι που την κάνει πολύ θελκτική.

Για ποιο λόγο ο αλγόριθμος τρελάθηκε μαζί της και μας δείχνει λίγο πριν αλλάξει η ώρα σε χειμερινή τις καλοκαιρινές της φωτογραφίες δεν μπορούμε να καταλάβουμε αλλά κάτι παραπάνω θα ξέρει αυτός

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Aggeliki Daliani (@aggelikidaliani)

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Τζούλια Αλεξανδράτου: Το Instagram κατέβασε το προφίλ της λόγο ΤΣΟΝΤΑΣ αλλά έχει κάβα και άλλο. Δες το εδω

πτήση mh370

Πτήση MH370: Θυμάστε το ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ που εξαφανιστηκε; Ελυσαν το μυστήριο με την πτήση ΜΗ370 της Malaysia