Βρούτσης Ν.Δ: Ανακλήθηκε η εγκύκλιος παραχώρησης ΑΜΚΑ σε αλλοδαπούς

«Μπλόκο» στην απόδοση ΑΜΚΑ με χαλαρά κριτήρια σε ξένους υπηκόους (μετανάστες,πρόσφυγες κτλ) έβαλε με εγκύκλιό του ο Υπουργός Εργασίας κ. Βρούτσης καθώς, ανακάλεσε προηγούμενη απόφαση των προκατόχων του που είχε ημερομηνία 20/06/2019.

Σύμφωνα με την εγκύκλιο του κ. Βρούτση θα επανεξεταστεί το ζήτημα της απόδοσης ΑΜΚΑ σε ξένους υπηκόους τρίτων χωρών εκτός Ε.Ε και στη συνέχεια θα δοθούν νέες αναλυτικές οδηγίες.
Να σημειωθεί, ότι ήδη ο ΣΥΡΙΖΑ και φίλα προσκείμενα μέσα ενημέρωσης δίνουν στην απόφαση αυτή του κ.Βρούτση ρατσιστική και ξενοφοβική διάσταση προσπαθώντας να το εκμεταλλευτούν το γεγονός πολιτικά .Ωστόσο, η προηγούμενη εγκύκλιος είχε πολλά αίολα σημεία που έδινε το δικαίωμα σε όλους τους πρόσφυγες και μετανάστες με την απόδοση ΑΜΚΑ να «καταλάβουν» τα δημόσια νοσοκομεία .

ΠΗΓΗ

Ασημίνα Φρατζέσκου

Written by Ασημίνα Φρατζέσκου

Fashion expert με σπουδές στη μόδα αλλά και τη δημοσιογραφία. Πως ταιριάζουν αυτά; Όταν γράφεις για ό,τι αγαπάς. Είμαι η Ασημίνα και φέρνω τη μόδα για εσάς

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΕ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ Ο 12χρονος που άφησε έγκυο την 34χρονη καθηγήτριά του μιλάει για το δύσκολο γάμο τους

μαρια μπακοδημου πλαστικες

Μαρία Μπακοδήμου: Αυτές είναι οι πλαστικές στο πρόσωπο που δεν μπορεί να κρύψει