in

Σοφία Βεργκάρα – Μπορεί να σε χρειαστεί: Θα άπλωνα και σπέpμα στο πρόσωπο μου κάθε μέρα αν….


Το μυστικό και το ελιξήριο της νιότης ψάχνουν οι celebrities και αρκετοί μέσω δηλώσεων έχουν εκφράσει κατά το παρελθόν ότι θα έκαναν τα πάντα για να το πετύχουν.

Μπορεί στα επόμενα χρόνια να έχουμε κάποιο νέο αφού ο Τζεφ Μπέζος, το αφεντικό της Amazon, έχει δαπανήσει μέσω μιας εταιρείας αρκετά δισεκατομμύρια σε έρευνες για να καταφέρει να μας γυρίσει μία εικοσαετία τουλάχιστον πίσω!

Αν και κάποιοι θα ήταν διαθέσιμοι ακόμα και να πουλήσουν την ψυχή τους στο διάολο η Σοφία Βεργκάρα έχει κάτι καλύτερο σαν σκέψη.

Διαφήμιση

Μπορεί η Σοφία Βεργκάρα να παραμένει από τις πιο ποθητές γυναίκες του πλανήτη, όμως η ίδια παραδέχεται πως φοβάται το χρόνο και τα σημάδια που θα αφήσει στο πρόσωπο και το κορμί της την… τρομοκρατούν.

Μάλιστα, η ηθοποιός και μοντέλο δεν δίστασε να παραδεχτεί πώς αν το σπέpμα βοηθούσε τα κύτταρα του προσώπου της, δεν θα δίσταζε να καταφύγει ακόμα και σε αυτή τη λύση για να μη γεράσει.

«Αν κάποιος μου έλεγε ότι το σπέpμα βοηθάει στην καταπολέμηση των ρυτίδων γύρω από τα μάτια τότε ναι, θα το άπλωνα στο πρόσωπό μου.

Θέλω να μείνω νέα, να φαίνομαι όμορφη. Όσο ήμουν νέα είχα να νοιάζομαι για πολύ λιγότερα πράγματα από τώρα», δηλώνει η σούπερ σ έξι Βεργκάρα και προκαλεί.

Τώρα το γιατί την έχει πιάσει τέτοιο άγχος, δεν το καταλαβαίνουμε.

Στα 49 της τη βλέπουμε πιο λαμπερή και όμορφη από ποτέ, με ένα κορμί που θα ζήλευαν και εικοσάρες.

Όπως και να έχει, ελπίζουμε να αποφύγει τις υπερβολές στις οποίες κατέφυγαν άλλες σταρ και κατέληξαν να παραμορφωθούν, για να μην καταστρέψει όσα της χάρισε η φύση.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Σοφία Βεργκάρα: ΤΑ ΣΤΑΥΡΩΣΕ. Με στενό, μαύρο φόρεμα μπαίνει στη λέσχη «Σταυροπόδι αλά Σάρον Στόουν»

Κάιλι Τζένερ: Μπήκε στο μπάνιο και τράβηξε… καuτό βίντεο στην μπανιέρα του σπιτιού της