in

Κατερίνα Καινούργιου: Θα ήταν χαζό σε σώμα 57 κιλών να κάνω Photoshop αλλά κάνει στα.. ΓΟΝΑΤΑ – Viral βίντεο

Καινούργιου: Eίναι 57 κιλά και κάνει photoshop μόνο για να διώξει την κυτταρίτιδα!

Ποια γόνατα, η Κατερίνα Καινούργιου δοκιμάζει τις αντοχές εκτός του Photoshop και των φίλτρων του Instagram αφού έχει τερματίσει όλες τις πίστες! Λίγο παλαιότερα έχει μιλήσει για τα γόνατα και κυτταρίτιδα

Η Κατερίνα Καινούργιου δεν έχει κρύψει ποτέ ότι της αρέσει να περιποιείται τον εαυτό της, ότι φορά τρέσες στα μαλλιά και αγαπά τις ψεύτικες βλεφαρίδες. Την έχουμε δει με μακιγιάζ και χτενισμένα μαλλιά μέχρι και στην παραλία ή και όταν κάνει βόλτες με αθλητικό λουκ.

Η αγάπη της για τον καλωπισμό δεν είναι κάτι μυστικό, ούτε κάτι κανούργιο. Επιπλέον, ως λάτρης της μόδας, έχει λανσάρει τη δική της σειρά ρούχων, τα οποία και διαφημίζει συχνά από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Διαφήμιση

Μία πρόσφατη φωτογραφία της στον προσωπικό της λογαριασμό «ανέβασε» πριν λίγες μέρες και προκάλεσε τα σχόλια των ακολούθων της, σχετικά με το photoshop που υποτίθεται ότι η ίδια έκανε σε τέτοιο βαθμό ώστε πειράζοντας τη φωτογραφία της, στράβωσε και την κολώνα που βρισκόταν ακριβώς πίσω της!

Η αλήθεια είναι, ότι πράγματι αναρωτιέται κανείς για ποιο λόγο η παρουσιάστρια θα έκανε photoshop για να αδυνατίσει το σώμα της αφού ήδη είναι πολύ αδύνατη. Αυτό ρώτησαν και οι δημοσιογράφοι την ίδια και εκείνη απάντησε:

«Θα ήταν χαζό σε ένα σώμα 57 κιλών να κάθομαι τώρα να κάνω Photoshop. Απλά στεναχωρήθηκα λίγο γιατί μας βλέπουν και νέα κοριτσάκια και μη φανώ τελείως ηλίθια ότι κάθομαι και κάνω photoshop σ ένα τόσο αδύνατο σώμα… τώρα να κάνεις λίγο photoshop στα γόνατα και να διώξεις την κυταρίττιδα, αυτό μπορείς να το κάνεις… Αλλά σ αυτό, παιδιά με συγχωρείτε, δεν είχα κάνει photoshop»!

Μας μπέρδεψες λίγο Κατερίνα…

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αλεξάνδρα Ευσταθίου

Η Αλεξάνδρα αγαπά τη μόδα, παρακολουθεί τα gossip και λατρευει την τηλεόραση. Έχει σπουδάσει διακόσμηση και είναι η επιτομή του ανήσυχου πνεύματος. Με λίγα λόγια Καλλιτεχνάρα. Στείλτε μου email στο [email protected]

Διαφήμιση

Αναστασία Βοσκανίδου στα μπουζούκια: Δοκιμάζει τα φίλτρα, το κουνάει και πετσοκόβει τον Παναγιώτη Βασιλάκο του the bachelor

ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ: Η Κλαούντια Ρομάνι κάνει ακροβατικά και το στήθoς αποχωρίζεται το μαγιό. Σκύβει, στήνεται, τεντώνεται