Αλέξης Κούγιας: Η Ακέφαλη ΔΙΑΚΑΙΟΣΥΝΗ και η Υπόθεση ENERGA

αλεξης κουγιας Παράνομα στοιχήματα και ξέπλυμα χρήματος στη ΛΑΡΙΣΑ με στημένους αγωνες

Οι εξελίξεις στην τρομερή αυτή υπόθεση ENERGA – Φλώρου κλπ. – Αντωνόπουλου είναι ραγδαίες και δημιουργούν έντονους προβληματισμούς.
Πριν από λίγη ώρα, το δικηγορικό μας γραφείο κατέθεσε αίτηση αποφυλακίσεως του εντολέως μας Γεωργίου Αντωνόπουλου ενώπιον του έντιμου Εφέτου Ανακριτού κ. Νικόπουλου.
Όπως είναι γνωστό, με την κατάθεση στον ανακριτή που χειρίζεται την υπόθεση της αίτησης αποφυλακίσεως, ο Ανακριτής είναι υποχρεωμένος να καλέσει και να την παραδώσει στον Εισαγγελέα που χειρίζεται μαζί του την υπόθεση, για να προτείνει την άποψή του. Ο Ανακριτής αποφασίζει μόνος του, έστω και αν ο Εισαγγελέας έχει αντίθετη άποψη.
Ο κύριος Ανακριτής κάλεσε για γνωμοδότηση την έγκριτη Εισαγγελέα κ. Ράϊκου, η οποία μέχρι τώρα είχε γνωμοδοτήσει σε όλες τις διαδικαστικές πράξεις της υποθέσεως αυτής.
Το γεγονός που ακολούθησε είναι πρωτοφανές.
Η κυρία Ράϊκου δήλωσε προς τον κύριο Ανακριτή ότι έκανε δήλωση αποχής από τη συγκεκριμένη υπόθεση, χωρίς αυτή τη στιγμή να είμαι σε θέση να γνωρίζω τους λόγους αποχής.
Δυστυχώς, αυτά που συμβαίνουν στην υπόθεση αυτή είναι πρωτοφανή και δυστυχώς μετά την ενέργεια του κ. Προκόπη Παυλόπουλου να μην εγκρίνει την επιλογή των κ.κ. Ειρήνης Καλού και Δήμητρας Κοκοτίνη στην Προεδρία και την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, η Δικαιοσύνη είναι ακέφαλη, γεγονός πρωτοφανές στα δικαστικά χρονικά από της ανεξαρτησίας του Ελληνικού Κράτους.

Ασημίνα Φρατζέσκου

Written by Ασημίνα Φρατζέσκου

Fashion expert με σπουδές στη μόδα αλλά και τη δημοσιογραφία. Πως ταιριάζουν αυτά; Όταν γράφεις για ό,τι αγαπάς. Είμαι η Ασημίνα και φέρνω τη μόδα για εσάς

Power of Love: ΝΕΡΤΖΗ ΧΩΡΙΣ makeup . ΑΝτεχεις να τη δεις; Τρομαξε κ η Μαρία Μπακοδήμου

κατερινακι power of love

Power of Love: VIDEO To ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ με το ΚΟΡΔΟΝΙ της σε νεες περιπέτειες με.. ΤΙ λέει η Μαρία Μπακοδήμου