in

Aλεξάνδρα Παναγιώταρου: Το νέο βίντεο με το κομψό μπικίνι, στο χρώμα του πάθους, θα ανεβάσει τη διάθεσή σου στα ύψη

Δυναμισμό και θηλυκότητα εκπέμπει η δημοφιλής επιχειρηματίας

Μία από τις πιο «εκρηκτικές» παρουσίες της ελληνικής showbiz είναι η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, πράγμα που αποδεικνύει συνεχώς και μέσα από τις «καυτές» αναρτήσεις της στο Instagram.

Αυτή τη φορά, εκτόξευσε τη θερμοκρασία στη δημοφιλή διαδικτυακή πλατφόρμα, όταν το μεσημέρι της Τρίτης 10/5, δημοσίευσε στα stories της ένα βίντεο, το οποίο αν και διαρκεί μόλις 14 δευτερόλεπτα, προκαλεί την φαντασία του ανδρικού πληθυσμού.

Στο κλιπ -το οποίο μπορείς να δεις παρακάτω- η ξανθιά καλλονή εμφανίζεται με ένα κομψό μπικίνι, στο χρώμα του πάθους, το κόκκινο, το οποίο κολακεύει το πλούσιο ντεκολτέ και τη λεπτή μέση της. Κάθεται δίπλα από μία πισίνα εξωτερικού χώρου και κάνει νάζια στο φωτογραφικό φακό. Το μόνο αυστηρό πάνω της είναι το hair styling, το χαμηλό σινιόν. Λάμψη της χαρίζουν τα χρυσά σκουλαρίκια-κρίκοι, ενώ όγκο στα χείλη της προσδίδει το ροζ lip gloss.

Διαφήμιση

Το εν λόγω βίντεο αποτελεί προϊόν διαφήμισης. Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου έχει ιδρύσει τη δική της εταιρεία γυναικείων ενδυμάτων, εσωρούχων και μαγιό. Συχνά αναλαμβάνει το ρόλο του μοντέλου για την προώθηση των προϊόντων του brand της, αφού διαθέτει όλο το πακέτο, σούπερ αναλογίες σώματος και ωραία χαρακτηριστικά προσώπου. Έτσι και τώρα, φόρεσε το σέξι, κόκκινο μπικίνι της επιχείρησής της και πόζαρε μπροστά στον φωτογραφικό φακό, ξεχειλίζοντας αυτοπεποίθηση και σεξαπίλ.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Κατερίνα Ζαρίφη: Θα επέστρεφε στην τηλεόραση; – Τι δηλώνει η ίδια

Πασχάλης Τερζής: Παρών σε ποδοσφαιρικό αγώνα στη Λακκιά Θεσσαλονίκης – Δες φωτογραφίες