in

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Σε ταράτσα της Αθήνας, χωρίς σουτιέν, δείχνει τις καμπύλες της και ανεβάζει τη θερμοκρασία

Δες τις φωτογραφίας της όμορφης επιχειρηματία στο Instagram

Κορμάρα, ξανθιά και σέξι, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου είναι από τις γυναίκες που δεν περνούν απαρατήρητες. Πέρα από την εντυπωσιακή εξωτερική της εμφάνιση, έχει ιδρύσει τη δική της εταιρεία γυναικείων ενδυμάτων, εσωρούχων και μαγιό, ενώ συχνά διαφημίζει η ίδια τα προϊόντα του brand της, αφού διαθέτει όλο το πακέτο μοντέλου!

Και το βράδυ της Τρίτης 10/5, η δημοφιλής επιχειρηματίας αναστάτωσε, για ακόμη μία φορά το Ιnstagram, όταν δημοσίευσε τρεις φωτογραφίες, στις οποίες επιδεικνύει το πλούσιο ντεκολτέ της και είναι άκρως ελκυστική! «Κάτω από τον ουρανό της Αθήνας» σημειώνει χαρακτηριστικά στη λεζάντα του «καυτού» post της.

Διαφήμιση

Στα δύο από τα τρία στιγμιότυπα, βρίσκεται σε κάποια ταράτσα της Αθήνας, η οποία έχει πανέμορφη θέα! Ο ήλιος δύει και τα χρώματα του ουρανού ταξιδεύουν το μυαλό.

Αποπνέοντας σεξαπίλ και δυναμισμό, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου δείχνει τις θηλυκές καμπύλες της. Το γαλάζιο crop top αφήνει σε κοινή θέα τη γυμνασμένη της κοιλιά και αναδεικνύει το στήθος της, με την ίδια να δείχνει άνετη χωρίς το σουτιέν της και… πολύ καλά κάνει η κοπέλα! Έχει φροντίσει ακόμη να δώσει όγκο στα χείλη της, εφαρμόζοντας πάνω σε αυτά lip gloss.

Παράλληλα, το φούξια παντελόνι, σε ίσια γραμμή, τονίζει τα καλλίγραμμα πόδια της, και τα λευκά mules αποθεώνουν τη θηλυκή της πλευρά!

 

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Τζόυ Κόριγκαν: Πάρε το υπογλώσσιο. Η ΟΛΟΓΥΜΝΗ φωτογραφία σε βαθυ κάθισμα που διέλυσε το Instagram

Φωτογραφία: Η Τσάρλι Ρίνα θα σε κάνει μούσκεμα και θα ψάχνεις παραλίες. Έχυσε το νερό πάνω της και…