in

Ελένη Μενεγάκη: Η άσεμνη χειρονομία on air – Σήκωσε το μεσαίο δάχτυλο, το έδειξε και… Viral βίντεο

Είναι από τα αγαπημένα μας βίντεο της Ελένης Μενεγάκη.
Είναι αυτή η σχολή που δημιούργησε η πιο επιτυχημένη παρουσιάστρια ψυχαγωγίας στην Ελλάδα, η οποία ξέρει πολύ καλά τι κάνει και γιατί το κάνει, αλλά με μία αφέλεια στη συνέχεια κάνει την αθώα περιστερά.

Η κίνηση αυτή είχε προκαλέσει αμηχανία στην Ελένη που αμέσως προσπάθησε να το μαζέψει και να ζητήσει συγγνώμη από τους τηλεθεατές.

Η Ελένη Μενεγάκη δεν ήταν πολύ προσεκτική σε μία παλαιότερη εκπομπή και έκανε μία ακατάλληλη χειρονομία την ώρα που παρουσιάζε τα κοσμήματα γνωστής εταιρείας.

Διαφήμιση

Πιο συγκεκριμένα, η κάμερα έκανε ζουμ στα δάχτυλά της παρουσιάστριας για να δείξει τα δαχτυλίδια που φορούσε στα χέρια της και στην προσπάθειά της να δείξει ένα συγκεκριμένο σχέδιο, ύψωσε το μεσαίο δάχτυλο της.

Η κίνηση αυτή προκάλεσε αμηχανία στην Ελένη που αμέσως προσπάθησε να το μαζέψει και να ζητήσει συγγνώμη από τους τηλεθεατές. «Συγγνώμη», ψέλλισε η παρουσιάστρια on air παίρνοντας και το ανάλογο ύφος γκάφας.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Έρευνα: Δουλεύεις 9-5; Eίναι επικίνδυνο για την υγεία σου. Τρίψτο στη μούρη του αφεντικού σου

Φαν του Τάκα-Τούκα: Δες την Ταμάρα Εκλεστόουν με μαγιό να χτυπάει το μπαλάκι και να πάνε πάνω κάτω