in

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Διαψεύδει τις φήμες και… συναντάει τον πρώην στη Μύκονο

Η γνωστή επιχειρηματίας και πρώην παίκτρια του my style Rocks, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, αντιμετώπισε πρόσφατα δυο διαφορετικές φήμες που κυκλοφορούσαν για την προσωπική της ζωή.

Αρχικά, διαψεύδει κατηγορηματικά τις φήμες που την θέλουν σε σχέση με τον γνωστό τράπερ Mente Fuerte, λίγες ημέρες μόλις μετά το χωρισμό της από τον Στάθη Σχίζα.

Διαφήμιση

Η Αλεξάνδρα, μέσα από τα social media, τόνισε ότι είναι ελεύθερη και δεν υπάρχει καμία ερωτική εμπλοκή με τον καλλιτέχνη, αν και η φιλία τους είναι δημόσια και γνωστή.

Δεύτερον, κατά τη διάρκεια του τριημέρου του Αγίου Πνεύματος στη Μύκονο, είχε μία απροσδόκητη και δυσάρεστη συνάντηση με τον πρώην σύζυγό της, τον πλαστικό χειρουργό Αριστομένη Γιαννόπουλο.

Ο Αριστομένης βρισκόταν στο νησί με τη μελαχρινή σύντροφό του, πράγμα που προκάλεσε έκπληξη στην Αλεξάνδρα.

Παρ’ όλα αυτά, η Παναγιώταρου φαίνεται να παραμένει ατάραχη και ανεμελη, συνεχίζοντας να απολαμβάνει τις διακοπές της στη Μύκονο. Η ίδια δηλώνει επανειλημμένα ότι είναι ευτυχισμένη με την τωρινή φάση της ζωής της και δεν επιτρέπει στις φήμες να την επηρεάσουν.

Ο Mente Fuerte είναι Έλληνας ράπερ, μέλος της OffBeat Records, ιδρυτής και συνιδιοκτήτης της δισκογραφικής εταιρίας Black Bandana. Έγινε ευρέως γνωστός στην ελληνική μουσική σκηνή ύστερα από την κυκλοφορία του single “Caliente” σε συνεργασία με τον Hawk και τον Baghdad τον Ιούνιο του 2019.




Follow Koolnews.gr στο Google News
Διαφήμιση

Αναστασία Βοσκανίδου: Το νέο τραγούδι “Σε είδα με άλλη” που εμπνεύστηκε από προσωπική εμπειρία

Σοκ στο Ηράκλειο: Απόπειρα γυναικοκτονίας – 30χρονη στην εντατική μετά από αιματηρή επίθεση από τον σύντροφό της