in

Νατάσα Καλογρίδη: Η σπαρακτική απώλεια του πατέρα της, η ψυχανάλυση και η σχέση της με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο

«Δεν πήγα στην κηδεία του πατέρα μου, συνέχισα να του γράφω κάθε μέρα γράμματα» εξομολογείται η ηθοποιός

Μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στο «Πάμε Δανάη» και τον Άρη Καβατζίκη παραχώρησε η Νατάσα Καλογρίδη, η οποία την τρέχουσα περίοδο πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Η Κυρία Κλάιν» του Νίκολας Ράιτ, στο Θέατρο «ΑΡΓΩ», σε σκηνοθεσία Χρύσας Καψούλη. Το θεατρικό έργο κάνει πρεμιέρα σήμερα, Πέμπτη 5/5!

«Έχω κάνει ψυχανάλυση, πριν ξεκινήσω να έχω προβλήματα. Εννοώ δεν βρέθηκα κάποια στιγμή ζωή μου “αχ τώρα δεν είμαι καλά, πρέπει οπωσδήποτε να πιαστώ από έναν ψυχολόγο, ψυχαναλυτή”. Το έκανα σε περίοδο που ήμουν καλά, για να πάω να δω περί τίνος πρόκειται, να καταλάβω τι εστί ψυχανάλυση» δήλωσε αρχικά.

Για τον θάνατο του πάτερα της, τον οποίο έχασε όταν ακόμη ήταν παιδί, εξομολογήθηκε: «Τον έχασα στα 6 μου, ήταν σταθμός για εμένα. Όταν βιώνεις κάτι τόσο έντονο συναισθηματικά, όπως είναι η απώλεια, που σε ταράζει. Ήμουν πολύ δεμένη με τον πατέρα μου, έχω μνήμες πολύ έντονες. Αργότερα, σκεπτόμενη όλο αυτό -που τον χάσαμε-, κατέληξα στο καλώς έγινε, γιατί ενδεχομένως αν δεν είχε συμβεί, δεν θα είχε δημιουργηθεί αυτή η σχέση μεταξύ εμού, του αδελφού μου και της μητέρας μου, που γίναμε μία γροθιά. Μεγάλωσα με απόλυτη αγάπη.

Διαφήμιση

Ένα πρωί, στα έξι μου, ξύπνησα με κακό προαίσθημα, ένιωθα ότι κάτι δεν πάει καλά, είδα τη θεία μου να μιλάει στο τηλέφωνο και μου είπε ψέματα. Ο πατέρας μου σκοτώθηκε δύο λεπτά πριν φτάσει στο σπίτι, οδηγούσε και ένας μεθυσμένος πέρασε με κόκκινο και τον έριξε σε κολόνα, έτσι έφυγε. Δεν είδα τη μητέρα μου να πενθεί, δεν έδειξε ποτέ μπροστά μας την οδύνη της για να μας προστατεύσει, για να μη νιώσουμε ανασφαλείς.

Δεν πήγα στην κηδεία του πάτερα μου, συνέχισα να του γράφω γράμματα κάθε μέρα, τα οποία έδινα στο θείο μου για να τα πάει υποτίθεται στο νοσοκομείο. Ακόμη και σήμερα δεν μπορώ να θυμηθώ πώς μάθαμε τελικά για το θάνατό του, πώς μας το είπε η μητέρα μου, δεν το θυμάμαι. Θυμάμαι ότι έβλεπα στο δρόμο ανθρώπους που έμοιαζαν στον πάτερα μου και έβαζα τα κλάματα χωρίς να το λέω στη μητέρα μου. Τον πάτερα μου πάντα τον νιώθω εδώ, είναι γύρω μου, με προστατεύει! Η μητέρα μου είναι πολύ δυνατή γυναίκα, ένα παιδί απίστευτο, πολύ νέα είχε σχέση με τον Γιώργο Λούβαρη και έμεναν στον Πειραιά, ήταν η πρώτη της σχέση».

Τέλος, για την σχέση της με τον ποινικολόγο Αλέξανδρο Λυκουρέζο και την σύγκριση με την σταρ του παλιού ελληνικού κινηματογράφου Ζωή Λάσκαρη, η Νατάσα Καλογρίδη σημείωσε χαρακτηριστικά: «Φυσικά και πρόλαβα να απολαύσω τη σχέση μου με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο, κάνεις δεν έχει την ικανότητα να μου χαλάσει τη δίκη μου ιστορία. Δεν με ενόχλησε, όταν γινόταν σύγκριση της εικόνας μου με εκείνη της Λάσκαρη. Αν επηρεαζόμουν από αυτά, θα σήμαινε ότι υπάρχει μεγάλο θέμα. Όταν τελειώνει μία σχέση, καταφέρνω να έχω καλές σχέσεις. Τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο τον πήρα τηλέφωνο να έρθει στην παράσταση».

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Χρήστος Σαντικάι: Απαντά για το ενδεχόμενο γάμου με την εγκυμονούσα σύντροφό του, Λάουρα Νάργες

Κίμπερλι Γκάρνερ: Στο μπαλκόνι με κατεβασμένο σορτσάκι. Το Viral βίντεο που διέλυσε το Instagram