in

Μαίρη Συνατσάκη: Με αποκριάτικη διάθεση, στέλνει το δικό της μήνυμα για τον πόλεμο στην Ουκρανία

Δείτε όσα έγραψε στο Instagram η επιχειρηματίας

Συνεχίζεται για έβδομη μέρα ο πόλεμος στην Ουκρανία, με τις ρωσικές δυνάμεις να μην υποχωρούν και όλη η Ευρώπη -και όχι μόνο- να έχει βυθιστεί στη θλίψη και να αγωνιά για το μέλλον. Tις τελευταίες μέρες, πολλοί celebrities της εγχώριας showbiz εκφράζουν στα social media συναισθήματα και τις σκέψεις τους για τις δυσάρεστες εξελίξεις, μεταξύ αυτών η Μαίρη Συνατσάκη.

Το πρωί της Τετάρτης 2/3, η δημοφιλής επιχειρηματίας και παρουσιάστρια δημοσίευσε τέσσερις αστείες selfies στα InstaStories, όπου την βλέπουμε να βρίσκεται μέσα στο αμάξι της, έχοντας αποκριάτικο μακιγιάζ. Συνοδεύει καθεμία από τις εν λόγω φωτογραφίες με μία φράση, αναφερόμενη στο εξής παράδοξο: Την ώρα που η φρίκη του πολέμου διαλύει τον ουκρανικό λαό, εμείς συνεχίζουμε την καθημερινότητά μας κανονικά, δουλεύουμε, κοιμόμαστε στο κρεβάτι μας, βγαίνουμε για καφέ ή ποτό, τρώμε στο τραπέζι, γελάμε, συζητάμε με φίλους, πάμε σινεμά και σε… αποκριάτικα πάρτι.

Διαφήμιση

«Πώς νιώθω που ο κόσμος καίγεται, αλλά την ίδια στιγμή η ζωή συνεχίζεται» γράφει στο πρώτο στιγμιότυπο η 37χρονη influencer, έχοντας ύφος σοβαρό, και προσθέτει: «Που αυτό είναι το φυσιολογικό, αλλά και το απολύτως παράλογο ταυτόχρονα».

Εν συνεχεία, τονίζει: «Κλαίτε πιο συχνά τα τελευταία δύο χρόνια σε σχέση με όλη την προηγούμενη ζωή σας». Βέβαια, αν αυτό ισχύει για εμάς, ισχύει και για εκείνη. Λάθος πρόσωπο χρησιμοποίησε, πρώτο πληθυντικό χρειαζόταν.

«Αυτά» λέει, τέλος, χαμογελώντας και κάνοντας τη χειρονομία «σωστό».

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Rihanna: Θα τολμήσεις και εσύ να φορέσεις see-through ρούχα;

Ο Δήμος Ελληνικού-Αργυρούπολης φιλοξενεί τους πρόσφυγες από την Ουκρανία