in

Άιρλαντ Μπάλντουιν: Όταν έγινε 18, τα πέταξε και ανέβασε σαδoμαζο… φωτογραφίες!

Άιρλαντ Μπάλντουιν

Άιρλαντ ΜπάλντουινΠιθανώς πολλοί εξακολουθούν να θυμούνται το παντρεμένο ζευγάρι ων ηθοποιών, το οποίο αποκαλούνταν “το πιο όμορφο στο Χόλιγουντ” – η Κιμ Μπάσινγκερ και ο Άλεκ Μπάλντουιν. Έζησαν σε γάμο για λίγο περισσότερο από 5 χρόνια, το πιο σημαντικό αποτέλεσμα των οποίων ήταν η κόρη, η οποία έλαβε το όνομα Άιρλαντ.

Η Άιρλαντ Μπάλντουιν, έχει μπει για τα καλά στο πετσί της δουλειάς.

Μετά τις δύο κορυφαίες φωτογραφήσεις της και με τον Πάτρικ Ντεμαρσελιέ στο πλευρό της, η Άιρλαντ φάινεται να έχει βάλει τις μηχανές στο φουλ με τις φωτογραφήσεις της.

Διαφήμιση

Λίγο πριν τα 18, η Ireland Baldwin υπέγραψε το πρώτο της συμβόλαιο και έγινε επαγγελματίας μοντέλο, ενώ είχε ήδη κάνει δουλειές για το Vanity Fair, το W Magazine και άλλα περιοδικά.

Για μία φωτογράφηση μόλις έγινε 18, θεώρησε συνετό να μας ενημερώσε για τη νέα της δουλειά μέσω Instagram και αυτές τις φωτογραφίες θα δεις σήμερα εδω!

Η ασπρόμαυρη δουλειά που ετοίμασε ήταν για το περιοδικό Unleashe’d με την 18χρονη τότε Irland να εγκαταλείπει τα μπικίνι και να περνάει σε πιο glamour και classy στάδια.

Άλλωστε η διάσημη μαμά της Κιμ Μπάσιντζερ, ήταν ήδη μοντέλο από τα 16 της χρόνια προτού ξεκινήσει την καριέρα της στον κινηματογράφο.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Το κορίτσι με τα selfies – Η Ανελίζ Μέρι σου φωνάζει να την ακολουθήσεις

Η Μέγκαν Ρετζλάφ βάζει-βγάζει τα δερμάτινα, γουστάρει αγριάδες και σε κάνει μένσιο – Φωτογραφίες