in

«Αυτός ο κόσμος ήταν σταυρός για σένα»: Βρέθηκε νεκρός διάσημος Έλληνας συνθέτης και τραγουδιστής

Τάσος Βουγιατζής: Έφυγε από την ζωή ο καλλιτέχνης

Ο Τάσος Βουγιατζής έφυγε από την ζωή σκορπίζοντας τον θρήνο στον καλλιτεχνικό κόσμο. Αξίζει να σημειωθεί πως τα τραγούδια του σημάδεψαν μια ολόκληρη εποχή.

Διαφήμιση

Αξίζει να αναφέρουμε ορισμένες από τις σπουδαίες επιτυχίες που έχει υπογράψει ως στιχουργός: «Απλά τα πράγματα-Καίτη Γαρμπή», «Είσαι το λάθος μου- Γλυκερία», «Έχω μια αγάπη για σένα- Χαρούλα Αλεξίου», «Ζώνες ασφαλείας -Νότης Σφακιανάκης», «Λάθος άνθρωπο πληγώνεις-Κώστας Μακεδόνας», Όλη μου η ζωή ευθύνη- Βίκυ Μοσχολιού», «Ποτέ δεν είναι αργά-Εκείνος και Εκείνος», «Προτεραιότητα-Έλενα Παπαρίζου», «Τι ζητάς – Λίτσα Διαμάντη», «Το τσιγαράκι – Ελένη Δήμου» και δεκάδες ακόμη επιτυχίες.

«Αυτός ο κόσμος ήταν σταυρός για σένα»: Βρέθηκε νεκρός διάσημος Έλληνας συνθέτης και τραγουδιστής

Οι καλλιτέχνες αποχαιρετούν τον Τάσο Βουγιατζή

Τα τελευταία χρόνια, βρέθηκε μάλιστα, σύμφωνα με δημοσιεύματα, στο Δρομοκαΐτειο με σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα. Η ανάρτηση της Ελένης Δήμου για τη μεγάλη απώλεια: “Αποχαιρετώ έναν ακόμα αγαπημένο συνεργάτη και φίλο με αυτό το τραγούδι που έγραψε ο Τάσος με τις μασέλες του. Ήθελε να το πω εγώ μα εξέφραζε τον ίδιο απόλυτα. Καλό ταξίδι φίλε μου. Λυπάμαι Λυπάμαι. Τάσος Βουγιατζής Τάσος με τις μασέλες RIP”.


Ο Τάσος Βουγιατζής είχε πει:

«Σε μερικά τραγούδια συμβαίνει το εξής: γράφεις κάποια στιγμή ένα τραγούδι και όταν τελειώνεις δεν πιστεύεις ότι το έχεις γράψει εσύ. Το έχω πάθει αυτό. Μπορεί το χέρι μου να έχει γράψει αυτές τις λέξεις, αλλά όταν το διαβάζω λέω «δεν υπάρχει περίπτωση!». Ακόμα και τώρα που ακούω τραγούδια δικά μου, που τα έχω πει είτε εγώ είτε άλλοι, αναρωτιέμαι πως τα έγραψα. Τέτοια τραγούδια είναι τα «Ναυάγια» που ερμήνευσε ο Νότης Σφακιανάκης, οι «Εξουσίες» της Ελένης Δήμου, το «Ισόγειο» της Έλενας Πέτα, ο «Τρίτος Όροφος» της Γλυκερίας, το «Έχω Μια Αγάπη Για Σένα» της Χαρούλας Αλεξίου και το «Χαμένο Κορμί», το οποίο τραγούδησα ο ίδιος».

Η τελευταία ανάρτηση του Τάσου Βουγιατζή στο Facebook

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ευτυχία Κορδόνη

Την ευτυχία τη βρίσκει ο κάθε ένας εκεί όπου την αναζητά. Την Ευτυχία Κορδόνη όμως θα τη βρεις μόνο στο Koolnews. Αγαπά να περνά όμορφα και όχι πάντα μπροστά στα φώτα. Και Μύκονος και ελεύθερο camping. και κοσμικό ποτό και υποβρύχιο στο ζαχαροπλαστείο. Δίδυμος, τι άλλο. contact [email protected]

Διαφήμιση

Λίλι Άλντριτζ: Αντε τωρα να νηστεψεις με τοσο πλουσιο μπουφε. Οι απαγορευμένες φωτογραφίες που έκοψε ακόμα και το Sports Illustrated

Η Πόπη Τσαπανίδου ομολογεί: Είμαι δυσλεκτική, έχω αγοραφοβία, κλειστοφοβία και υπήρξα ΚΟΤΑ